Acció de govern i normativa

Acció de govern i normativa

Actes, acords, edictes, convocatòries, normatives, plans i estratègies

Gestió documental i arxiu

 

 

 

T’agradaria conèixer els terminis de conservació de la documentació?

El calendari de conservació i règim d’accés de la documentació és una eina fonamental que permet gestionar adequadament els documents. El calendari és fruit d’un procediment que s’inicia amb l’avaluació dels documents i continua amb la decisió sobre la seva disposició. A més a més, també incorpora el seu règim general d’accés.

Estàs interessat a conèixer l’agrupació de la documentació? El quadre de classificació és una estructura jeràrquica i lògica de conceptes que reflecteix les diferents funcions, activitats i transaccions de l’ens, i que permet identificar-ne i agrupar-ne físicament o intel·lectualment els documents i facilitar-ne la recuperació.

 

SERVEI DE GESTIÓ DOCUMENTAL I ARXIU, Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró i S’agaró – 

Necessites consultar un document en concret de l’ens? Els  instruments de descripció documental són un element clau per a la identificació i localització de la documentació i s’utilitzen per localitzar i consultar la documentació de l’ens.

L’eina emprada és una base de dades que es gestiona amb un accés restringit, aquesta la nodreix el propi Servei d’Arxiu, permet disposar d’un inventari de tota la documentació, i de diferents catàlegs per aquelles sèries documentals que més es consulten, tant per part de l’usuari intern de l’Ajuntament,  com per l’usuari extern o ciutadà.

Vols consultar la documentació que ha estat eliminada? El Registre d’eliminació de documents informa de tota la documentació de l’ens que ha estat eliminada seguint les directrius de Comissió Nacional d’Accés, Avaluació i Tria Documental de la Generalitat de Catalunya.

 

Actualment l’ens no destrueix documentació. Per les condicions dels espais d’emmagatzematge, es conserva tota la documentació produïda i els fons rebuts

https://cultura.gencat.cat/ca/detall/Noticies/Registre-deliminacio-de-documentacio

La CNAATD disposa d’un data set amb la informació a les comunicacions de destrucció de documents dels arxius del SAC –

Registre d’eliminació de documentació | Dades obertes de Catalunya (transparenciacatalunya.cat)