Equipaments municipals

Equipaments municipals

Aquest apartat detalla la relació d’equipaments de titularitat municipal que la ciutadania té a la seva disposició, la seva descripció, a on estan ubicats i la manera de gaudir-ne.

Els trobareu dividits entre els parcs infantils i la resta d’equipaments, en els que hi ha parcs i parcs de salut, zones esportives i serveis municipals.

FAQ! Necessites ajuda?

Si veig algun desperfecte a un equipament, que puc fer?

Pots enviar un correu a serveis@platjadaro.com, entrar una instància genèrica o trucar al telèfon 972804215.

Hi ha equipaments municipals que tenen un correu o un telèfon directe de contacte, a través dels qual podeu fer arribar la incidència.

Qui pot fer ús dels equipaments municipals?

Hi ha molts equipaments municipals, alguns oberts al públic i sense horari, com són els parcs de salut o els parcs infantils, i altres que tenen unes característiques concretes, que trobareu explicat a la fitxa de cada equipament.

Els equipaments comunitaris, són aquells que estan destinats per acollir activitats organitzades per la ciutadania, sobretot a través de les associacions del municipi. Poseu-vos en contacte amb ells per a demanar més informació.

Alguns equipaments tenen sales que es poden llogar, com ara el Palau d’Esports o els Centres Cívics. Poseu-vos en contacte per a demanar més informació.

Com puc sol·licitar l’ús d’un equipament municipal?

Presentant una instància genèrica, en la que expliqueu quin equipament sol.liciteu, per a quina finalitat i els dies i horaris que el necessiteu.   Prèviament, podeu trucar a l’equipament que voleu sol·licitar per a preguntar les condicions i disponibilitat.

Tràmits