TU DE QUÈ VAS! Concurs d’habilitats artístiques 2023.

TU DE QUÈ VAS! Concurs d’habilitats artístiques 2023.

Data de publicació 29/05/2023
Tu de què vas!

El “TU DE QUÈ VAS!”, emmarcat dins la Festa Major, el proper 14 d’Agost del 2023, és un concurs d’habilitats artístiques a partir de 14 anys (amb autorització d’un/a tutor/a legal) on es poden mostrar qualsevol talent que es tingui, sempre que no es sigui un professional de la matèria.

Tema: qualsevol habilitat, modalitat artística (malabars, imitacions, tècniques de circ, dansa,etc..) i diferents estils musicals.

El format de presentació és una única proposta d’actuació amb un màxim de 5 minuts i per lliurar-lo és necessari enviar un correu electrònic a pij@platjadaro.com amb un arxiu adjunt de vídeo on es pugui observar la proposta d’actuació o un link a qualsevol lloc web de distribució de vídeo (Youtube, Vimeo…) També un document word adjunt amb les dades personals de les persones participants.

Les 12 propostes guanyadores les tria un grup de persones voluntàries joves que participen de tot el procés: des de fer la publicitat, a triar les propostes, ajudar en el muntatge de la gala final i fer de suport en tot moment.

Es compta amb 12 actuacions i els premis són:

  • Primer premi: 1.000€ i l’actuació d’obertura al TDQV de la següent edició.
  • Segon premi: 700€
  • Tercer premi: 300€
  • Quart premi: 200€ i formar part dels membres del jurat a la següent edició.

DATES DE PRESENTACIÓ DE PROPOSTES: Des del dia 1 de Juny fins al 21 de Juliol del 2023.

Més informació i accés a les inscripcions clica aquí