Festa Major de Platja d’Aro

Festa Major de Platja d’Aro

10/04/2023
TDQV

A la Festa Major de Platja d’Aro s’organitza des de joventut dues propostes, l’activitat de síndries i el Tu de què vas, i així ens afegim per a celebrar el dia mundial de Joventut.

Captura de síndries

És  una activitat recuperada d’antany, oberta i gratuïta a tots els públics que consisteix en el llançament de les síndries a la zona del Cavall Bernat. Hi ha síndries que estan marcades i tenen premi, que es pot recollir en una carpa ubicada a la platja. Els premis son 10 packs de merchandising de l’àrea de Joventut.

“Tu de què vas!”

En el marc de la Festa Major de Platja d’Aro, el proper 14 d’Agost, a les 22h a la plaça del Mil·lenari, la Unitat de Joventut de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró organitza un concurs d’Habilitats Artístiques, obert a qualsevol persona més gran de 16 anys (any de naixement 2008, menors amb autorització,) i fins a 29 anys (any de naixement, 1995) sempre que siguin no professionals de la matèria del concurs.

  • Tema: qualsevol habilitat, modalitat artística (malabars, imitacions, tècniques de circ, dansa, etc.) i diferents estils musicals.
  • Formats: cada participant podrà presentar una única proposta d’actuació d’un màxim de 5 minuts.
  • Lliurament: cal enviar un correu electrònic a pij@platjadaro.com amb un fitxer adjunt de vídeo on es pugui observar la proposta d’actuació o un enllaç a qualsevol lloc web de distribució de vídeo (YouTube, Vimeo…). També un document adjunt Word amb les dades personals dels participants.
    També es pot lliurar en suport CD o DVD personalment o per correu postal a la Unitat de Joventut de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró (Palau d’Esports i Congressos Plaça Europa s /n •17250 Platja d’Aro) adjuntant també les dades personals
  • Condicions: el jurat es reserva el dret de descartar les propostes que no reuneixin un mínim de requisits de qualitat, de mal gust, ofensives o trucades, manipulades o creades artificialment.
  • Jurat: cinc persones designades per l’entitat organitzadora.
  • Selecció: del conjunt de propostes presentades, el jurat triarà un màxim de 12 per a l’actuació final.
  • Deliberació: els i les finalistes actuaran en una gala pública que tindrà lloc el dilluns 14 d’agost del 2023 a partir de les 22 h. a la Plaça del Mil·lenari de Platja d’Aro, on s’escollirà els tres guardonats i la millor actuació local.(Cap concursant no podrà obtenir més d’un premi.)

Premis: Primer (1.000 euros i trofeu), Segon (500 euros i trofeu) i Tercer (300 euros i trofeu).

Hi haurà un premi local (200 euros i trofeu) per a la millor actuació local. Els pagaments es faran mitjançant transferència. Qui aconsegueixi el Primer Premi oferirà una actuació gratuïta durant l’any 2025 a la Festa Major de Platja d’Aro. La data i el motiu de l’actuació es pactarà amb antelació suficient entre l’Ajuntament i el guardonat.

Com a novetat aquest any, hi haurà un premi del públic de 200€, el qual serà escollit pel públic assistent a la gala final. Solament es podrà escollir una persona participant de la gala final i la persona guanyadora del primer premi no podrà optar al premi del públic. En aquest cas guanyaria la segona persona més votada del públic.

Per obtenir més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres al 972 825 463/685.694.931 o enviant un correu electrònic a pij@platjadaro.com. També pots seguir-nos a l’Instagram: joventutplatjadaro

DATES DE PRESENTACIÓ DE PROPOSTES: Del 3 de Juny al 22 de Julilol de  2024.