Festa Major de Platja d’Aro

Festa Major de Platja d’Aro

10/04/2023
TU DE QUÈ VAS

A la Festa Major de Platja d’Aro s’organitza des de joventut dues propostes, l’activitat de síndries i el Tu de què vas, i així ens afegim per a celebrar el dia mundial de Joventut.

Captura de síndries

És  una activitat recuperada d’antany, oberta i gratuïta a tots els públics que consisteix en el llançament de les síndries a la zona del Cavall Bernat. Hi ha síndries que estan marcades i tenen premi, que es pot recollir en una carpa ubicada a la platja. Els premis son 10 packs de merchandising de l’àrea de Joventut.

“Tu de què vas!”

En el marc de la Festa Major de Platja d’Aro, la Unitat de Joventut de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró organitza un concurs d’Habilitats Artístiques, obert a qualsevol persona més gran de 16 anys (menors amb autorització) sempre que siguin no professionals de la matèria del concurs.

  • Tema: qualsevol habilitat, modalitat artística (malabars, imitacions, tècniques de circ, dansa, etc.) i diferents estils musicals.
  • Formats: cada participant podrà presentar una única proposta d’actuació d’un màxim de 5 minuts.
  • Lliurament: cal enviar un correu electrònic a pij@platjadaro.com amb un fitxer adjunt de vídeo on es pugui observar la proposta d’actuació o un enllaç a qualsevol lloc web de distribució de vídeo (YouTube, Vimeo…). També un document adjunt Word amb les dades personals dels participants.
    També es pot lliurar en suport CD o DVD personalment o per correu postal a la Unitat de Joventut de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró (Palau d’Esports i Congressos Plaça Europa s /n •17250 Platja d’Aro) adjuntant també les dades personals
  • Condicions: el jurat es reserva el dret de descartar les propostes que no reuneixin un mínim de requisits de qualitat, de mal gust, ofensives o trucades, manipulades o creades artificialment.
  • Jurat: cinc persones designades per l’entitat organitzadora.
  • Selecció: del conjunt de propostes presentades, el jurat triarà un màxim de 12 per a l’actuació final.
  • Deliberació: els i les finalistes actuaran en una gala pública que tindrà lloc el dilluns 14 d’agost del 2023 a partir de les 22 h. a la Plaça del Mil·lenari de Platja d’Aro, on s’escollirà els tres guardonats i la millor actuació local.(Cap concursant no podrà obtenir més d’un premi.)

Premis: Primer (1.000 euros i trofeu), Segon (700 euros i trofeu) i Tercer (300 euros i trofeu).

Hi haurà un premi local (200 euros i trofeu) per a la millor actuació local. Els pagaments es faran mitjançant transferència. Qui aconsegueixi el Primer Premi oferirà una actuació gratuïta durant l’any 2023 a la Festa Major de Platja d’Aro. La data i el motiu de l’actuació es pactarà amb antelació suficient entre l’Ajuntament i el guardonat.

Per obtenir més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres al 972 825 463/685.694.931 o enviant un correu electrònic a pij@platjadaro.com. També pots seguir-nos a l’Instagram: joventutplatjadaro

DATES DE PRESENTACIÓ DE PROPOSTES: Pendent de confirmació dates 2024.