Empresa

Empresa

Empresa

Des de la unitat  de Promoció Econòmica,  Aro Impulsa, estem interessats a contribuir la millora i donar suport a la xarxa empresarial del municipi, micro, petites i mitjanes empreses en el seu procés de consolidació i creixement  així com l’auto ocupació,  per tal d’afavorir el seu desenvolupament econòmic. Interessats a dotar a les empreses d’instruments i recursos per millorar la seva competitivitat. Interessats a donar suport al comerç local en la seva modernització i consolidació empresarial i a la dinamització dels eixos comercials.

Des d’Aro Impulsa oferim a l’empresa local:

  • Servei d’assessorament: 12 hores de consultes amb un assessor en la que es podran resoldre dubtes, estudiar la viabilitat de l’empresa, informació sobre subvencions.
  • Servei de Borsa de Treball: es disposa de servei de borsa de treball, des d’Aro Impulsa disposem d’una borsa de treball de les persones en situació d’atur i empadronades al municipi.
  • Subvencions locals 2024: Oferim a les empreses locals subvencions per a la millora del comerç i per a l’impuls de l’ocupació local.

ARO Impulsa Empresa 2024

Bases Subvencions per l’Impuls per l’Ocupació local 2024

Bases Subvencions per l’Impuls de la Millora del Comerç 2024

Bases Subvencions per l’Impuls Emprenedoria Local 2024

CONSELL LOCAL DE DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC

Des de la unitat de Promoció econòmica, Aro Impulsa,  fomentem les relacions amb l’empresa privada a través del Consell Local de Desenvolupament Econòmic.

El Consell Local de Desenvolupament Econòmic de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró i S’Agaró és un òrgan de participació, informació, proposta, consulta i assessorament de la gestió municipal, té  caràcter consultiu o d’assessorament.

El Consell Local està integrat per:

  • El President: l´Alcalde/Alcaldessa de l´Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.
  • Dues Vicepresidències.
  • Un representant de cada grup polític municipal.
  • Un representant de cada associació empresarial que estiguin degudament inscrites en el Registre Municipal d´Entitats.
  • En els casos de sectors empresarials i/o comercials que no tinguin una associació que els representi, el consell podrà anomenar una persona a nivell individual. Així sempre es procurarà que hi hagi la representació dels següents sectors, ja sigui a través d’associacions o persones individuals: comerciants, allotjaments, restauradors, oci i serveis turístics de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró.

REGLAMENT CONSELL DESENVOLUPAMENT LOCAL

ASSOCIACIONS INTEGRANTS AL CONSELL LOCAL DE DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC

Campanyes de dinamització comercial

Informació d'interès per empreses

Tràmits

Subscriu-te a la nostra newsletter

Estigues al dia de totes les novetats. La nostra newsletter és un resum de totes les novetats del nostre municipi: notícies, esdeveniments, informació i molt més.