Salut

Salut

Salut

La salut és un dels béns més preuats que tenim. En aquest sentit, ja des de l’etapa de la joventut, és important conèixer i fomentar els hàbits que contribueixen a gaudir d’una bona salut i evitar i/o disminuir les conductes de risc. Per aquesta raó, des de la Unitat de joventut i concretament des del projecte del Punt Jove de Salut  durant al llarg d’aquests anys s’han estat duent a terme accions de sensibilització i de prevenció en temes salut.

Es treballa a través d’un seguit d’intervencions formatives, participatives i informatives que adoptem diferents formats com poden ser xerrades a l’Institut, campanyes al carrer, obres de teatre social, exposicions…

Els objectius del projecte son:

  • Assessorar als i les joves en els diferents àmbits de la salut que els poden afectar: hàbits saludables, relacions entre iguals, sexualitat, consum de tòxics, bullying…
  • Editar o facilitar material divulgatiu informatiu i de prevenció.
  • Organitzar i/o col·laborar en diferents campanyes sobre prevenció.
  • Orientar o derivar, si s’escau, als diferents recursos sanitaris existents o d’interès sobre temàtiques concretes.
  • Realitzar xerrades, si s’escau, sobre prevenció en salut en els diferents serveis i/o programes per a persones joves al municipi.
  • Establir contactes directes amb els diferents referents sanitaris de la comarca i altres entitats per tal de donar a conèixer la seva figura i la seva tasca.

FAQ! Necessites ajuda?

Títol

Descripció

Títol

Descripció

Títol

Descripció

Subscriu-te a la nostra newsletter

Estigues al dia de totes les novetats. La nostra newsletter és un resum de totes les novetats del nostre municipi: notícies, esdeveniments, informació i molt més.