Gent Gran

Gent Gran

Gent gran

El Projecte de Prevenció i Benestar per a la gent gran  les seves famílies acompanya a les persones de més de 65 anys i/o pensionistes i les seves famílies, en el manteniment i la millora del seu benestar, oferint-los informació, activitats, serveis i recursos adreçats a satisfer les seves necessitats.

Entenem que mantenir-se actiu, fent activitats que generin benestar i que siguin significatives, i alhora gaudir d’espais de socialització, afavoreix a una bona salut física i mental.

Grup Motor Gent gran

Treballem a partir del grup motor de gent gran, format per la Unitat de Dinamització Comunitària i la Unitat de Benestar Social, amb contacte constant amb la ciutadania, les associacions de gent gran del municipi i a partir de la comissió de gent gran, on diferents agents socials que estan vinculats amb recursos d’atenció a la gent gran, fan un anàlisis i detecció de necessitats i impulsen propostes per donar-hi resposta.

Projectes i accions

FAQ! Necessites ajuda?

Com puc rebre informació de les diferents accions que es fan per persones grans ?

Formant part del grup de difusió de WhatsApp de persones grans del municipi.

Per fer-ho cal guardarse al telèfon el número de móbil del projecte de prevenció i benestar per persones grans (674 601 835), i demanar per WhatsApp que afegeixin el número al grup i posant el nom i cognoms al missatge.

Localització

Contacte

Centre Cívic Vicenç Bou.

C/ Escoles, 2 - 17250 Platja d’Aro

674 601 835 - 972 818 341

gentgran@platjadaro.com

Subscriu-te a la nostra newsletter

Estigues al dia de totes les novetats. La nostra newsletter és un resum de totes les novetats del nostre municipi: notícies, esdeveniments, informació i molt més.