Gent Gran

Gent Gran

Gent gran

El Projecte de Prevenció i Benestar per a la gent gran  les seves famílies acompanya a les persones de més de 65 anys i/o pensionistes i les seves famílies, en el manteniment i la millora del seu benestar, oferint-los informació, activitats, serveis i recursos adreçats a satisfer les seves necessitats.

Entenem que mantenir-se actiu, fent activitats que generin benestar i que siguin significatives, i alhora gaudir d’espais de socialització, afavoreix a una bona salut física i mental.

Grup Motor Gent gran

Treballem a partir del grup motor de gent gran, format per la Unitat de Dinamització Comunitària i la Unitat de Benestar Social, amb contacte constant amb la ciutadania, les associacions de gent gran del municipi i a partir de la comissió de gent gran, on diferents agents socials que estan vinculats amb recursos d’atenció a la gent gran, fan un anàlisis i detecció de necessitats i impulsen propostes per donar-hi resposta.

Comissió de gent gran

La comissió de gent gran està integrada per: Regidores de Benestar i de Dinamització Comunitària, Associació de Gent Gran de Platja d’Aro, Assoc. de Gent Gran de la Vall d’Aro i s’Agaró, Recursos per persones grans del Consell Comarcal, Residència La Calma, Residència Bellamar,  policia local, Mossos d’Esquadra, Jubilus Gerontologia, Tasca Projectes,Biblioteca Mercè Rodoreda, CAP Platja d’Aro, Unitat d’Esports, Centre de Formació de Persones Adultes Municipal i el Grup motor de Gent Gran.

Projectes i accions

FAQ! Necessites ajuda?

Com puc rebre informació de les diferents accions que es fan per persones grans ?

Formant part del grup de difusió de WhatsApp de persones grans del municipi.

Per fer-ho cal guardarse al telèfon el número de móbil del projecte de prevenció i benestar per persones grans (674 601 835), i demanar per WhatsApp que afegeixin el número al grup i posant el nom i cognoms al missatge.

Localització

Contacte

Centre Cívic Vicenç Bou.

C/ Escoles, 2 - 17250 Platja d’Aro

674 601 835 - 972 818 341

gentgran@platjadaro.com

Subscriu-te a la nostra newsletter

Estigues al dia de totes les novetats. La nostra newsletter és un resum de totes les novetats del nostre municipi: notícies, esdeveniments, informació i molt més.