Butlletí d’Informació Municipal núm. 27

Butlletí d’Informació Municipal núm. 27

Data de publicació 08/02/2022
Butlletí d'Informació Municipal núm. 27

Publicada l’edició d’hivern i primavera de 2022

L’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró publica i distribueix el vint-i-setè número del Butlletí d’Informació Municipal, corresponent al període d’hivern i primavera de 2022. L’edició es lliura a les llars familiars mitjançant el servei públic de Correos, però també es pot trobar a les diverses dependències de l’Ajuntament i n’hi ha una versió digital (aquí). L’obertura de la publicació està dedicada al nous projectes urbanístics de futur al municipi.

El reportatge central recull el treball de l’Ajuntament per alinear els seus projectes amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). També hi ha altres reportatges més breus sobre el Pressupost Municipal de 2022, les accions en favor del turisme accessible, la promoció del producte local i de proximitat, els 10 anys del Premi de Recerca Local i la primera edició del Curs d’emergències per a la ciutadania. També hi ha dues seccions de notícies (d’esdeveniments passats i novetats de futur).

L’espai d’entrevista el protagonitza Josep Maria Jordi, Jutge de Pau del municipi des de 2019. El racó de la memòria, proposa a partir de la comparativa de dues fotografies -una d’actual i una d’històrica- descobrir els canvis en els comerços de l’Av. de S’Agaró de Platja d’Aro. En l’espai dedicat a les entitats s’hi presenten Ducs Football, Els Amics de S’Agaró-Sant Pol i Gats d’Aro. Darrerament, els grups polítics municipals (Junts, PSC, ERC, SOM, La Vall d’Aro En Comú i el regidor no adscrit José Luís Villa) també hi tenen un espai de lliure expressió.

El Butlletí es va començar a publicar l’estiu de 2010, amb l’objectiu d’informar als ciutadans d’allò que s’està fent des de l’esfera pública i política, tot oferint transparència. Simultàniament. L’Ajuntament també posa a disposició de la ciutadania, altres canals de comunicació: des de les publicacions en paper (agendes d’activitats i programes de mà de les activitats), fins als entorns digitals (llocs web relacionats amb el consistori, de promoció turística i d’activitats i festivals), presència a les xarxes socials (YouTubeFacebookTwitter i Instagram) o el servei de notícies via correu electrònic –newsletter-.

[ + Informació: Unitat de Comunicació · T 972 804 205 · comunicacio@platjadaro.com · Butlletí ]