Voluntariat

Voluntariat

Voluntariat
Aquest projecte va dirigit a joves de 16 i 17 anys i consisteix en realitzat un voluntariat a un dels diferents casals de gestió municipal durant els mesos de juliol i agost.

Colònies i activitats extraordinàries agost

Colònies
Estada a la Casa de Colònies La Granja de Santa Maria de Palau Tordera pel treball de l’emprenedoria i de les habilitats personals i socials. Es du a terme la primera setmana d’agost i va adreçat a joves d’entre 15 i 17 anys. La resta del mes d’agost es realitzen activitats tots els dimarts i [...]

Curs premonitors

Curs premonitors
Aquest curs va dirigit a joves de 15 i 16 anys  i es fa durant el mes de juliol. Està impartit per la fundació esplai de Girona i s’alternen dies de formació amb dies d’activitats de lleure com per exemple sortides en kaiak.

Casal Tecnològic

oficina mobil
És un casal dirigit a joves d’entre 13 i 16 anys i es fa durant el mes de juliol. Consisteix en la realització d'un programa audiovisual d'estiu (fotogràfia, muntatge i edició de video, disseny gràfic, streaming, etc) amb l'objectiu de potenciar les habilitats artístiques i creatives dels i les joves.

Casal Lleuresport

Casal Lleuresport
Aquest casal va dirigit a joves d’entre 13 i 14 anys . L’objectiu principal és passar un estiu divertit amb activitats de lleure i activitats esportives com poden ser, kaiak, padel surf, padel, tallers de cuina i sortides per l’entorn entre d’altres. El casal es du a terme els mesos de juliol i agost i [...]