Vall d’Aro Run Series 2023

Vall d’Aro Run Series 2023

Data de publicació 16/06/2023
trail running

Circuit d’estiu de curses i marxes populars

Novena edició consecutiva d’una proposta que combina la pràctica esportiva amb la descoberta de l’entorn natural de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, gràcies a un circuit de tres curses de perfil tècnic similar que transcorren a través de boscos i espais muntanyosos o de la façana marítima del municipi poc coneguts i concorreguts.Totes ofereixen la possibilitat de marxa popular o cursa competitiva amb horaris d’inici diferenciats i sortides esglaonades i la lineal en modalitat de contrarellotge individual · https://sportmadness.club/ca/valldaro-circuit-series/.

La Lineal del Camí de Ronda, diumenge 17 de juny: 10’6 km i 190 m de desnivell acumulat per paviment de passeig marítim, corriols de terra, trams d’escala i sorra de platja; amb sortida des de la Platja de Torre Valentina de Sant Antoni de Calonge (7 h Cursa i Marxa ) i arribada a la Platja del Racó de S’Agaró (servei d’autobús per dur els participants que vulguin, des del punt de recollida de dorsals fins al punt d’inici).

La Nocturna de Castell d’Aro, dissabte 15 de juliol: recorregut mixt de 12’9 km i 200 m de desnivell acumulat de terra i asfalt amb sortida i arribada des de la Sala Polivalent de Castell d’Aro (19.30 h Marxa i 20.30 h Cursa).

La Clàssica de Platja d’Aro, diumenge 13 d’agost: 15’2 km i un desnivell acumulat de 450 m per un recorregut majoritàriament de terra des de l’aparcament de la Masia Bas de Platja d’Aro (8h Marxa i 9 h Cursa).

A més a més, més enllà del programa del circuit i com a complement del mateix s’ha programat una nova edició de la Marxa dels 20 km (diumenge 17 de setembre) que també inclou una opció de 10 km i la modalitat inclusiva.

Una iniciativa de la Unitat d’Esports de l’Ajuntament amb la gestió tècnica d’SportMadness i el patrocini de Segurartic. Es pot participar a totes o només una o dues de les curses, i és oberta tant a esportistes d’alt nivell com a afeccionats que vulguin gaudir-ne des d’una vessant més popular.

Inscripcions exclusivament en línia fins dos dies abans de la jornada de cada prova (20 h) i limitades a 400 persones (16-20 euros · 48 euros totes). Recollida de dorsals el dia abans de cada prova a Intersport Platja d’Aro (18-20 h) o al punt des sortida fins a mitja hora abans del seu inici. La inscripció inclou obsequi (wellcome pack), avituallament final i durant la cursa, assegurança per un dia, dorsal amb 4 imperdibles, cronometratge amb xip i llistat de classificacions en línia; i un samarreta finisher per a qui completa les tres proves.

En relació als guardons, en cada cursa, i sempre en modalitat femenina i masculina hi haurà 1r, 2n i 3r Premi, millor atleta local (resident al municipi) i al participant de major i menor edat. Per a la classificació global totes les curses són puntuables i es repartiran punts a cada participant, tenint en compte el major nombre final i la presència a les tres curses, i en cas d’empat el nombre de victòries (guardó: 200, 150 i 1000 euros).