ÚLTIMA HORA! La Gran Rua de Carnaval comença a les 17.15 h

ÚLTIMA HORA! La Gran Rua de Carnaval comença a les 17.15 h

Data de publicació 10/02/2024

Rua de Carrosses i Comparses del Carnaval de Platja d’Aro 2024

 

Després d’esperar una mica més d’una hora, finalment a les 17.15 h s’inicia l’acte central del Carnaval de Platja d’Aro, i es manté el recorregut habitual, amb sortida des de la Plaça de la Sardana, i itinerari per l’Av. del Cavall Bernat i l’Av. de S’Agaró (fins al giratori del Dr. Josep Trueta). Inicialment, estava prevista la participació de 65 colles de 13 poblacions de les comarques de Girona, amb un conjunt de 5.000 figurants.

Les evolucions, coreografies i composicions també es poden veure en directe a Televisió Costa Brava i altres canals locals. Les colles opten a 11.000 euros en guardons en 6 modalitats: Carrossa Gran (1r-5è Premi); Carrossa Petita (1r-5è Premi); Comparsa (1r-5è Premi); Millor Disfressa (1r-5è Premi); Colles Locals (1r-5è Premi); i Millor Colla Debutant (1r i únic Premi). La decisió del jurat i el lliurament de premis serà aquesta nit (01 h) al Palau d’Esports i Congressos, en el ball de la mà de la Fundación Ibiza. Aquest matí, nou colles més han pogut participar amb normalitat a la Rua d’Exhibició, acompanyades per la colla de la Reina i el Rei Carnestoltes.

El programa d’actes es manté intacte a partir de diumenge 11 de febrer amb la proposta de Jocs Gegants (11-14 h) al c/ Verdaguer (davant de l’Ajuntament) i la Rua de Colles Locals a Castell d’Aro. Darrerament, dimecres 14 de febrer Enterrament de la Sardina amb concentració a la Plaça de l’Ajuntament (19 h), comitiva fúnebre i sardinada popular. Enguany, presideixen tots els actes Judith, Reina Pimpona més esbojarrada i de la festa una enamorada i Jordi, Rei dels Pimpons més engrescador, que entre vi i vi aixeca el pirulí.

+INFORMACIÓ: Unitat de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com