Platges

Platges

Platges

Les platges són el valor més preuat del municipi, i per aquest motiu des de l’ajuntament es ve treballant des de fa anys per mantenir els distintius de la Bandera Blava, el Sender Blau, la Q de qualitat turística, el SICTED i Turisme per a tothom, tots aquests distintius asseguren un tractament ambiental adequat de les nostres platges a més d’ordenar i coordinar els diferents serveis que s’hi presten garantint que aquests siguin accessibles i de qualitat.
L’objectiu principal de l’ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró és el manteniment de les seves platges en uns nivells de qualitat que donin resposta a les necessitats de les persones usuàries.

Des de fa uns anys i mitjançant el programa d’informació, assessorament i control de platges Fem Platja!, així com, amb la implantació d’un sistema de gestió de la Qualitat, basat en la Norma de qualitat per a platges del Instituto para la Calidad Turística Española, l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró està destinant molts esforços a dignificar les platges del municipi mitjançant processos de treball i distintius de qualitat que hi aporten valor afegit.

Responsable polític: Daniel Riera Puertas

Responsable tècnic: Xavier Montaner Heller, Cap de la Unitat de Serveis i Sostenibilitat

Serveis

Durant la temporada d’estiu, s’ofereixen diversos serveis que es desenvolupen en tots els àmbits de la gestió de les platges. Aquestes accions es fonamenten en la millora contínua del recurs natural i amb la finalitat d’oferir als usuaris de les platges els màxims nivells de qualitat.

Els serveis que es desenvolupen sota aquesta premissa són:

Servei d’inspecció, manteniment i reparació del mobiliari de platges

Servei de neteja de la sorra i de les aigües de bany

Servei d’abalisament i plataformes aquàtiques

Servei de seguretat

Servei d’informació

Serveis higiènics

Servei d’activitats i oci

Per tal de garantir el bon funcionament d’aquests serveis, cada temporada, es realitzen auditories i avaluacions externes que certifiquen que els serveis que s’hi ofereixen segueixen uns criteris de qualitat prèviament definits.

Recomanacions i informacions

Localització

Contacte

Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró · c/ Mossèn Cinto Verdaguer 4 - Platja d’Aro · Segon pis

972 817284 ext 261

femplatja@platjadaro.com

Suscriu-te a la nostra newsletter

Estigues al dia de totes les novetats. La nostra newsletter és un resum de totes les novetats del nostre municipi: notícies, esdeveniments, informació i molt més.