Transparència

Transparència

Transparència

La transparència és un principi en tots els àmbits d’aquesta administració, a més d’una obligació que ve marcada per la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i Bon Govern. Per garantir una implementació de la Llei més homogènia, efectiva i exhaustiva, clarificar i resoldre dubtes s’aprova el decret 8/2021, de 9 de febrer, sobre la transparència i el dret d’accés a la informació pública.

Accedeix al Portal de Transparència de l’ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró i s’Agaró des de l’enllaç ràpid.

Responsable polític: Maurici Jiménez Ruíz

Responsable tècnic: Ricard Borràs

FAQ! Necessites ajuda?

transparència

 

Què s’entén per Transparència?

L’acció proactiva de l’Administració de donar a conèixer la informació relativa als seus àmbits d’actuació i les seves obligacions, permeten un accés ampli i fàcil a les dades i facilitant la participació en els assumptes públics.

Quina informació és pública?

Aquella elaborada per l’Administració i la que aquesta té en el seu poder a conseqüència de la seva activitat o de l’exercici de les seves funcions.

lei

 

Quina llei regula la Transparència?

La llei que regula la transparència a Catalunya és la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i Bon Govern. Al seu torn, aquesta es desenvolupa al Decret 8/2021, de 9 de febrer, sobre la transparència i el dret d’accés a la informació pública.

web

 

Què és el Portal de la Transparència de l’Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d’Aro i s'Agaró?

El Portal per al qual es pot accedir a la informació de l’Ajuntament, prevista a la Llei, per tal de facilitar i garantir el control de l’acció municipal.

Tràmits

Localització

Contacte

Mn. Cinto Verdaguer 4 · Platja d’Aro

Subscriu-te a la nostra newsletter

Estigues al dia de totes les novetats. La nostra newsletter és un resum de totes les novetats del nostre municipi: notícies, esdeveniments, informació i molt més.