Ocupació via pública

Ocupació via pública

Ocupació via pública

Quan un establiment comercial vol utilitzar la via pública com a ús privatiu, cal que tramiti la sol.licitud d’ocupació de la via pública.

La sol.licitud és durant un temps determiniat, i es valora que els diferents usos de la via pública no s’excloguin entre ells i compleixin unes normes mínimes, fent possible la convivència en el mateix espai de vianants, usuàries i usuaris dels establiments.

FAQ! Necessites ajuda?

grua

Es pot ancorar un element a la via pública?

Si, sempre hi quan tingui sol·licitat el permís d’obra i l’element ancorat estigui aprovat per el departament de serveis tècnics.

Es pot ocupar davant de la façana de qualsevol altre establiment amb l’autorització del propietari o explotador?

No, només es podrà ocupar la façana del local contigua sempre i quan el propietari o explotador dels establiments siguin el mateix i tinguin les dotacions de lavabos per la capacitat d’usuaris de l’establiment en el cas de ser de restauració.

ubicació

Es pot promocionar o tenir algun logotip en els elements de la via pública?

Si, però només es podrà promocionar el logotip de l’establiment, no per marques publicitàries.

Quins requisits són necessaris per sol·licitar la llicència d’ocupació de la via pública?

Tenir l’activitat donada d’alta a la Unitat d’Activitats Econòmiques, el carrer ha de ser hàbil segons els serveis tècnics per ocupar la via pública i no tenir deutes.

Quin és el màxim que puc ocupar?

Dependrà de l’emplaçament del local, caldrà que es posi en contacte amb la unitat d’Activitats Econòmiques perquè l’informin del màxim permès.

Tràmits

Suscriu-te a la nostra newsletter

Estigues al dia de totes les novetats. La nostra newsletter és un resum de totes les novetats del nostre municipi: notícies, esdeveniments, informació i molt més.