PFI -PTT Guíxols Vall d’Aro

PFI -PTT Guíxols Vall d’Aro

PFI -PTT Guíxols Vall d’Aro

El PFI és un curs de 1000 hores de formació destinat a alumnat de 16 a 21 anys que no ha acreditat l’ESO. Es tracta d’un curs subvencionat i gestionat per el departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’ajuntament de Castell – Platja d’Aro, juntament amb els ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro.

L’alumnat del PFI obté formació general (matemàtiques, comunicació, entorn…) i també formació professional (en els nostres municipis, podreu cursar el PFI d’auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració, o el PFI d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic). A més, en els dos perfils hi ha 180 hores de pràctiques a empresa, el que ajudarà a poder trobar la primera feina en algun dels dos sectors.

Amb l’acreditació del curs, s’obté el certificat CAM, que permet l’entrada directa a Cicles Formatius de Grau Mitjà, sense tenir la ESO, i un Certificat de Professionalitat de la branca triada. Per tot, el PFI és un recurs amb el que l’alumnat podrà reincorporar-se al món acadèmic i a la vegada, iniciar-se en el món professional.

Responsable polític: Pedro Torres López

Responsable tècnic: Gerard Llandrich Merino, Cap de la unitat de joventut

Activitats a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró

Localització

Contacte

Carrer de Pecher, 4, 14, 17220 Sant Feliu de Guíxols, Girona

691 675149

ptt@isantfeliu.net

Subscriu-te a la nostra newsletter

Estigues al dia de totes les novetats. La nostra newsletter és un resum de totes les novetats del nostre municipi: notícies, esdeveniments, informació i molt més.