Escola Municipal de Música

Escola Municipal de Música

Escola Municipal de Música

L’Escola Municipal de Música de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró és una de les tres escoles de música que conformen l’EMMú Guíxols Vall d’Aro, un projecte d’educació musical que mancomunen els municipis de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró; Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols.

Degut a la seva naturalesa d’equipament municipal, l’escola vol apropar l’accés i el gaudi de la música a tots els ciutadans i ciutadanes de la Vall d’Aro, sense límit d’edat, religió ni condició social.

Missió:

Facilitar a tota la ciutadania espais i propostes actives de formació, pràctica, creació, producció i difusió en l’àmbit de la música, per recollir i donar resposta (acompanyar) als interessos i les necessitats expressives en l’àmbit de la música.

Visió:

L’escola és un centre obert, dinàmic i creatiu, pensat per a servir a les persones i que compta amb un equip professional molt competent, que afegeix valor cultural a la ciutat a partir de pràctiques educatives diverses, de qualitat, i amb visió de renovació i innovació.

Valors:

  • La proximitat a la ciutadania, als col·lectius i a la cultura de la ciutat.
  • La funcionalitat dels aprenentatges.
  • El grup com a eina pedagògica i com a espai expressiu.
  • La diversitat estètica i de llenguatges musicals escolaritzats.
  • La qualitat metodològica i artística

 

Oferta formativa:

L’oferta formativa de l’escola inclou els següents programes:

  • Sensibilització Musical (P3-P5)
  • Formació Bàsica 1-6
  • Programa Lliure
  • Tallers trimestrals.

Els usuaris de l’EMMú Guíxols Vall d’Aro tenen la possibilitat de cursar als altres centres mancomunats, assignatures col·lectives de gran format com: orquestres, nivell mitjà, formació avançada, tallers trimestrals… o assistir a totes les activitats que realitza l’escola de música com: concerts, tallers educatius, conferències, intercanvis, audicions, sortides, etc.

Des del curs 2022-2023 la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament impulsa el Projecte de Música Comunitària amb l’Ukelele com a instrument principal, a les tres escoles públiques  d’educació infantil i primària del municipi: Escola Els Estanys,  Escola Fanals d’Aro i Escola  Vall d’Aro, amb l’objectiu d’apropar l’educació musical i la pràctica creativa a l’alumnat de primària, aconseguint una gran inclusió i transformació social.

 

Més informació:

Podeu consultar tota la informació referent a: horaris, calendari escolar, oferta formativa, preus públics, professorat, activitats i contacte al nostre web

https://emmguixolsvalldaro.cat/

https://emmguixolsvalldaro.cat/escola-platja-aro/

Activitats de l'Escola Municipal de Música

Localització

Contacte

Avinguda de Fanals, 13. Edifici Masia Bas, baixos. 17250 Platja d'Aro

972 817196 / 972 325774

escolamusica@platjadaro.com

Director: Lluís González

Subscriu-te a la nostra newsletter

Estigues al dia de totes les novetats. La nostra newsletter és un resum de totes les novetats del nostre municipi: notícies, esdeveniments, informació i molt més.