Cursos de català

Cursos de català

Cursos de català

 

El Consorci per a la Normalització Lingüística és un ens creat a partit de la voluntat comuna de la Generalitat i de nombrosos ajuntaments, consells comarcals i diputacions amb l’objectiu de facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits.

Fruit d’aquesta col·laboració i del conveni subscrit entre el nostre ajuntament i el Consorci per a la Normalització Lingüística oferim cursos de català, des del nivell bàsic al més avançat,  segons la demanda i les necessitats de la població.

L’oferta de cursos presencials al nostre municipi es pot complementar amb la resta de cursos presencials  que ofereix el Consorci per a la Normalització Lingüística en altres municipis i amb els cursos en format online que podeu consultar a la web

Un dels programes que impulsem per fomentar l’ús del català és el Voluntariat per la llengua. L’objectiu del programa és facilitar a totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llençar a parlar-lo que el puguin practicar en un context real i relaxant. Aquest programa promou el voluntariat lingüístic, de manera que persones que parlen habitualment el català destinen una part del seu temps a conversar amb persones interessades a agafar fluïdesa, perdre la vergonya i poder-lo parlar d’una manera natural.

El mínim compromís que es demana és una participació de 10 hores: 1 hora a la setmana, durant 10 setmanes Totes les persones que participen en el programa ho fan d’una manera desinteressada.   Més informació 

Més informació 

Localització

Contacte

Carrer del Castell, 17. 17249 Castell d’Aro

972 816192

ensenyament@platjadaro.com

Subscriu-te a la nostra newsletter

Estigues al dia de totes les novetats. La nostra newsletter és un resum de totes les novetats del nostre municipi: notícies, esdeveniments, informació i molt més.