Associació de voluntariat

Associació de voluntariat

Associació de voluntariat

Al nostre centre comptem amb la participació de voluntariat perquè pensem que dóna un valor humà afegit a la qualitat educativa i social del servei. Les persones voluntàries ens ajuden a atendre millor les classes i a treballar en petits grups a l’aula per arribar millor a les necessitats individuals de l’alumnat.

Qui pot ser voluntari/a? Qualsevol persona que tingui interès per ajudar els demés i tingui disponibilitat horària per participar amb continuïtat. El nostre voluntariat solen ser persones del municipi, estudiants universitaris i antic alumnat.

Ens sentim molt afortunats per comptar amb aquestes persones que estan sempre al servei de la nostra gran família del Centre Cívic.

  • L’Associació es reuneix tots els dimecres de 10h a 11 h al Centre Cívic Vicenç Bou. Per a qualsevol proposta, dubte o inquietud a compartir, allà ens trobareu.
  • Tot el voluntariat ha de tenir una cobertura a l’hora de fer l’activitat. Per aquest motiu l’associació contracta una assegurança individual per a cada persona voluntària a partir de quan està activa (participant). Per això, us demanarem les dades personals necessàries.

Un cop deixeu de participar se us donarà de baixa.

Correu de l’associació: voluntariatadults.cps1@gmail.com

Tríptic associació voluntariat