Ocupació

Ocupació

Ocupació

L’àmbit laboral és una de les prioritats que sorgeixen a nivell polític i una de les principals preocupacions de les persones joves, tinguin l’edat que tinguin.

El desenvolupament econòmic a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró i S’Agaró, es basa en el sector serveis. Dins el sector serveis, destaca el turisme i el conjunt d’activitats vinculades (restauració, allotjament, oferta comercial, oci…) com a motor econòmic al municipi. Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró i S’Agaró és un dels municipis més rellevants de la Costa Brava en oferta i activitat turística.

A nivell laboral també apareix una especial preocupació per l’accés a la primera feina, més encara una primera feina amb condicions laborals dignes. Aquesta situació es veu agreujada pel fet que, les persones joves menors de 18 anys, per motius legals tenen restringit l’horari de feina a les franges horàries nocturnes, amb la qual cosa limita les possibilitats de contractació en períodes d’elevada demanda.

FAQ! Necessites ajuda?

Títol

Descripció

Títol

Descripció

Títol

Descripció

Subscriu-te a la nostra newsletter

Estigues al dia de totes les novetats. La nostra newsletter és un resum de totes les novetats del nostre municipi: notícies, esdeveniments, informació i molt més.