Espais familiars

Espais familiars

Espais familiars

Quan neix una família comença una llarga i intensa aventura en la que crear un entorn nutricional i sa per tots els seus membres i relacions (mares, pares, parella, fills…) Cada família es un univers ric i únic amb les seves vivències i necessitats específiques. La criança dels fills/es és una etapa vital transformadora i especialment sensible, les persones necessitem sentir-nos acompanyades, mirades, escoltades i respectades. El suport i cura dels i les professionals especialitzades i de les altres famílies que comparteixen el mateix moment vital són claus per tenir una vivència el més positiva possible de la maternitat/paternitat.

Oferim:

  • Servei d’acollida i acompanyament educatiu per a famílies amb fills des del naixement fins als sis anys, coordinat per professionals especialitzades on s’hi facilita l’intercanvi, el creixement i el suport a la criança.
  • Sessions setmanals de joc i relació on trobar-se amb altres famílies amb fills fins als sis anys, compartint i acompanyant-se mútuament.
  • Activitats d’estimulació, experimentació, expressió artística, relació…. compartim i parlem sobre la criança, acollim les dificultats, conflictes i dubtes que van sorgint.. i sobretot promovem un temps i un espai per gaudir pares, mares i infants els uns dels altres.
  • Sessions d’assessorament i suport individual per aquelles famílies que vulguin aprofundir en un acompanyament en format individual, especialitzat en la criança i les relacions familiars.

Inscripcions:

Subscriu-te a la nostra newsletter

Estigues al dia de totes les novetats. La nostra newsletter és un resum de totes les novetats del nostre municipi: notícies, esdeveniments, informació i molt més.