Espai escoles velles

Espai escoles velles

Espai escoles velles

L’Espai Escoles Velles és un equipament municipal de proximitat, ubicat al centre del nucli de Castell d’Aro, que té per a finalitat:

  • Esdevenir un laboratori generador de possibilitats i autogestió de la ciutadania per afavorir la transformació de la realitat social a través de la presa de consciència de la dimensió col.lectiva
  • Ser pròxim a la ciutadania, obert, acollidor i aglutinador de les dinàmiques socials i xarxa comunitària existents.
  • Apostar per una millora de la qualitat de vida i el benestar, a través de l’acció sociocultural i el temps de lleure educatiu.

L’Equipament es gestiona des del Programa de Dinamització Comunitària de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró, i disposa d’espais de treball i participació, a on tots els agents implicats poden debatre i decidir sobre la programació i usos dels espais.

Es vetllarà perquè hi hagi un equilibri i complementarietat entre les iniciatives ciutadanes, d’entitats, la programació propia de l’equipament i l’ajuntament.

Que pots trobar a l’Espai Escoles Velles

FAQ! Necessites ajuda?

Titol

Descripció

Titol

Descripció

verificació

Titol

Descripció

Localització

Contacte

Espai Escoles Velles, Plaça Poeta Sitjà - 17248. Castell d’Aro

970 866 044

escolesvelles@platjadaro.com

dilluns a divendres de 8h a 13h i de 15h a 19h

Subscriu-te a la nostra newsletter

Estigues al dia de totes les novetats. La nostra newsletter és un resum de totes les novetats del nostre municipi: notícies, esdeveniments, informació i molt més.