Resultats Gran Sorteig de Nadal

Resultats Gran Sorteig de Nadal

Data de publicació 05/01/2022
Resultats Gran Sorteig de Nadal

Relació dels 18 premiats en la promoció comercial

Dimecres 5 de gener de 2022 a les 12 h del migdia s’ha celebrat la tria de les 18 butlletes afortunades amb algun dels premis previstos en la sisena edició del Gran Sorteig de Nadal de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, la proposta de dinamització comercial del municipi en motiu de les festivitats nadalenques. L’acte final s’ha realitzat a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, a càrrec del regidor de Promoció Econòmica, Joan Barceló; i l’alcalde, Maurici Jiménez; en un acte obert al públic i davant de notària, per certificar la validesa de la tria entre les més de 30.000 butlletes participants, totes dipositades en un bombo de grans dimensions, provinents d’un centenar de comerços i serveis locals adherits a la campanya.

L’afortunada amb el Primer Premi, un cotxe model Fiat 500 hídrid amb GLP ha estat Dolors Busquet Guerra, de Palamós (núm. 21.613, lliurada a la Botiga Nana). El Segon Premi, una bicicleta elèctrica de gamma alta ha estat per a Paola Yañez Cesti, de Platja d’Aro (núm. 1.060 · Carnisseria Arnall). El Tercer Premi, un paddle surf d’última moda ha estat per a Conchi Fajardo, de Calonge (núm. 5.815 · Carnisseria Arnall). També s’han sortejats del 4t al 18è Premi, configurats cadascun per un lot de productes aportats pels mateixos comerços i serveis participants i també pels tres col·laboradors especials d’enguany: Productors Locals de la Vall d’Aro, Bàsquet Girona i UNI Girona.

Els guardonats amb un lot de productes són: Nerea Gilgado, de Castell d’Aro (núm. 25.860 · Farmàcia Felez); Ignasi Subirana Velasco, de Palamós (núm. 17.515 · Angelo Lucchini); Aleix Homet Argemí, de Palafrugell (núm. 12.273 · PP’S Park); Sandra Megía Cruz, de Platja d’Aro (núm. 33.527 · Perfumeria Júlia); Neus Jiménez, de Calonge (núm. 23.978 · Angelo Lucchini); Ramon Huertas del Sol, de Platja d’Aro (núm. 26.133 · Orígen de los Aromas); Laura Mas Pujolràs, de Palafrugell (núm. 1.711 · Carnisseria Arnall); Sandro Delgado, de Palamós (núm. 33.457 · Perfumeria Júlia); Valentí Puig, de Sa Tuna-Begur (núm. 22.719 · Carnisseria Martí Coll); Antonio Jara Olivé, de Palma de Mallorca (núm. 20.033 · S’Agaró Premsa); Clàudia Monteverde, de Platja d’Aro (núm. 28.627 · La Casa de las Carcasas); Miquel Simon Meya, de Barcelona (núm. 15.255 · Restaurant La Tisana); Àngela Padressa Grassot, de Sant Feliu de Guíxols (núm.  29.018 · Restaurant Sushi d’Aro); Victòria Soldan Abietar, El Masnou (núm. 12.885 · Aparthotel Comtat Sant Jordi); i Maria Mendiola Martínez, de Platja d’Aro (núm. 16.273 · Carnisseria Arnall).

Des del 27 de novembre de 2021, tot coincidint amb l’Encesa de Llums de Nadal al municipi, i fins al 4 de gener, tothom que comprava per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar de comerços i serveis del municipi adherits a la campanya podia desar una butlleta de participació amb les seves dades personals a les urnes distribuïdes en els mateixos establiments o registrar-ho a l’aplicació Targeta AROimpulsa (registra transformat posteriorment en una butlleta) i, per tant, optar a algun dels premis del sorteig realitzat avui. Una iniciativa de promoció turística i comercial promoguda per l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró amb el suport de les diverses associacions empresarials del municipi i la col·laboració de Fiat Auto Bosch.


Resultats Gran Sorteig de Nadal

Relació dels 18 premiats entre més de 30.000 butlletes a concurs

Fiat 500 GLP (1r Premi), bicicleta elèctrica (2n Premi), paddle surf (3r Premi)

També 15 regals més amb lots de productes dels comerços participants

Informació: AROimpulsa · T 972 804 207 · aroimpulsa@platjadaro.com  · @aroimpulsa