No t’aturis

No t’aturis

10/04/2023
No t’aturis

Des de la Unitat de Joventut es promou el projecte No T’aturis és un espai d’orientació, qualificació, millora professional i formativa. Es pretén ser un punt de trobada per a joves amb finalitats ocupacionals i de millora de les seves competències.

És un espai obert i voluntari per joves d’entre 16 i 29 anys en el qual es duu a terme l’atenció directa cada dimecres al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. Les atencions als participants es poden dur a terme de manera individual o grupal, en funció dels interessos i necessitats dels i les joves.

L’assessorament i orientació als joves pot ser divers: resoldre dubtes i acompanyar en la recerca de feina, coneixement del territori en termes laborals, orientació vocacional, mobilitat internacional, garantia juvenil, formació reglada i/o formació complementària, dubtes sobre el contracte de treball, convenis col·lectius, consultes relacionades amb el SEPE i el SOC…

Per accedir al servei és necessari demanar cita prèvia, aquesta gestió es pot realitzar mitjançant el telèfon mòbil i contactant amb la tècnica d’orientació o bé accedint de forma presencial i/o trucant al punt jove i demanar cita.

El servei No T’aturis s’ubica al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro amb adreça Plaça Europa s/n, 17250, concretament a la sala “Patata Brava” dins l’Espai Jove de la Unitat de Joventut de Platja d’Aro. L’horari del servei és els dimecres de:

Horari: 9:30 a 13:30 i de 16:00 a 19:00h

Durant els mesos de Juliol i Agost es porta a terme de 8:00 a 15:00h