Festa Major de Platja d’Aro

Festa Major de Platja d’Aro

23/03/2023
Festa major

Platja d’Aro celebra, coincidint amb la festivitat de Santa Maria, al voltant del dia 15 d’agost   la Festa Major de la vila.

El programa d´actes de la festa consta d’un ampli ventall d’activitats adreçades a tots els públics.

La gratuïtat i l’aire lliure com a escenari de gairebé totes les propostes destaquen en una celebració variada, dinàmica i engrescadora amb concordança amb el cosmopolitisme de la vila. Així mateix els actes més tradicionals de la festa major (sardanes, havaneres…) ofereixen la possibilitat de donar a conèixer la nostra cultura i les nostres tradicions als turistes que visiten Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró  en ple estiu.

Cal destacar els últims anys el treball amb l’objectiu de donar a la festa “caliu de poble”, a través de la creació de la comissió d’organització de la festa major a on participen associacions del municipi, ciutadania i diferents servei de l’Ajuntament. Així s’ha incorporat a la ja consolidada programació de la Festa, actes organitzats pels joves del municipi com el concurs de talents “Tu de que vas”, la gestió per part d’entitats del municipi de les barres durant els concerts de la festa major, activitats i actes infantils, el recuperat Pregó d’obertura de la festa major, i el Trotabars.

Informació de l’última edició

Més informació a dinamització Cultural