Carnet Jove Municipal

Carnet Jove Municipal

05/04/2023
CJM
CARNET JOVE MUNICIPAL

Des de la Unitat de Joventut de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, oferim el Carnet Jove Municipal de forma gratuïta, als i les joves que estan empadronats/des al municipi i, que tenen entre 12 i 29 anys, amb el qual poden obtenir diferents descomptes amb les empreses que hi col·laboren. El carnet és personal i intransferible i, és imprescindible, mostrar el Carnet Jove Municipal juntament amb el DNI/NIE O Passaport a l’entitat col·laboradora per tal de gaudir del descompte, oferta o avantatge. El carnet és vàlid fins el 31 de desembre de l’any en què ens trobem. Es podrà anar renovant cada any fins arribar a l’any en què es compleixen els 29 anys.

Com funciona?

Les entitats col·laboradores han d’oferir un petit descompte als i les joves que presentin el carnet en qüestió. Cada entitat col·laboradora és lliure de triar el tipus de descompte, oferta o avantatge de forma individual i/o col·lectiva.

Com es pot obtenir el Carnet Jove Municipal?

Presencialment a l’Espai Jove, al Punt d’Informació Juvenil i a l’Institut Ridaura (tots els divendres al pati de primera hora). Puntualment, també estem presents en campanyes de Salut i/o festes que portem a terme al municipi, com és el cas de la Festa Major de Platja d’Aro, on portem sempre el Carnet Jove Municipal per tal de donar-lo a conèixer i oferir la possibilitat de tenir-lo al moment, als i les joves que s’apropin a l’Stand.