ALICIA RAMOS · Work Set

ALICIA RAMOS · Work Set

28/04/2023
Alicia, emprenedora allotjada al coworking

“Treballar en el coworking, m’ofereix molts avantatges com estar en contacte permanent amb tots els serveis d’Aro Impulsa”

A principis d’any vaig iniciar l’aventura de l’emprenedoria i vaig anar al Coworking Aro Impulsa per rebre assessorament i conèixer l’espai. Les gestions van ser molt àgils, tant pel que fa a l’acompanyament en la creació del projecte, com en la tramitació d’ajudes locals. Després de l’assessorament amb el Martí, vaig decidir allotjar-me al coworking gràcies a la gratuïtat dels sis primers mesos que ofereix la Subvenció per al Foment de l’Emprenedoria local ”

El meu projecte és un lloc web que connecta empreses del sector d’hostaleria amb persones autònomes i empreses de serveis, oferint una eina de cerca de professionals especialitzats en els seus negocis, i alhora dona visibilitat als professionals autònoms i pimes locals. És una xarxa professional específica per a un dels sectors més importants de la nostra economia.

Treballar en el coworking, m’ofereix molts avantatges com estar en contacte permanent amb tots els serveis d’Aro Impulsa, rebre informació rellevant sobre les novetats de l’ecosistema emprenedor, col·laborar amb l’equip d’ocupació rebent suport en les publicacions d’ofertes de treball, participar en formacions i conèixer altres persones que comparteixen el coworking.