Activitats extraordinàries

Activitats extraordinàries

05/04/2023
Activitats extraordinàries

Des de la Unitat de Joventut es proposen diferents activitats extraordinàries el llarg de l’any. Aquestes activitats estan adreçades a joves a partir de 12 anys fins als 29 anys i tenen un preu assequible.

Hi ha quatre activitats extraordinàries que es repeteixen cada any:

  • Sortida a la neu
  • Colònies de Setmana Santa
  • Port Aventura
  • Aquadiver
SORTIDA A LA NEU:

Aquesta sortida consisteix en anar a passar un dia a la neu, a l’estació Vallter 2000 on es proposen diferents activitats com esquí, snow o raquetes de neu. En aquesta excursió, es compta amb servei de monitoratge. En el preu inclou l’autocar, forfait i servei de monitoratge.

COLÒNIES SETMANA SANTA

Durant les vacances de Setmana Santa aprofitem per marxar tres dies a una casa de colònies per la zona i on es fan excursions per l’entorn, jocs en grup, esports, festa jove, entre d’altres activitats.

El preu de la sortida inclou transport, estada a la casa de colònies i els àpats.

PORT AVENTURA

Cada any anem a passar un dissabte a Port Aventura, com a novetat d’aquest any, anem al Maig, per poder gaudir del bon temps i de les atraccions d’aigua i passar un dia ple d’emocions!

El preu inclou l’autocar i l’entrada al parc.

AQUADIVER

Com a cloenda del curs i tancament d’espai jove i espai júniors, marxem a l’Aquadiver de Platja d’Aro per donar tret de sortida a l’estiu i passar una bona estona abans de les vacances.

El preu inclou l’entrada al parc.