Foment per a la continuació dels estudis postobligatoris

Foment per a la continuació dels estudis postobligatoris

Data de publicació 16/10/2023

Presentació de sol·licituds del 2 al 31 d’octubre de 2023 al Registre de l’Ajuntament (presencial o en línia)

L’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró  convoca els guardons amb la voluntat d’incentivar, fomentar i promoure,  entre els i les joves del municipi, la continuació dels estudis reglats un cop finalitzat l’ESO o el batxillerat.

Requisits: podran optar els estudiants empadronats al municipi de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, amb una antiguitat mínima de 3 anys continuada, i vigent a 1 de setembre de 2023 que compleixin un dels dos supòsits: 

  • Haver finalitzat  4t d’ESO el curs acadèmic 2022-2023 en un centre d’ensenyament públic (queden exclosos els centres privats i concertats). Estar en possessió del títol d’ESO o certificat emès pel centre conforme ha finalitzat els estudis i acreditar matrícula d’estudis reglats i/o de Cicle de Grau Mitjà per al curs 2023-2024.
  • Haver finalitzat 2n de batxillerat el curs acadèmic 2022-2023 en un centre d’ensenyament públic (queden exclosos els centres privats i concertats). Estar en possessió del títol d’e Batxillerat o certificat emès pel centre conforme ha finalitzat els estudis i acreditar matrícula d’estudis reglats, universitaris i/o de Cicle de Grau Superior  per al curs 2023-2024.

Més informació i tramitació electrònica