Formació de Persones Adultes

Formació de Persones Adultes

Data de publicació 23/04/2022
Formació de Persones Adultes

Període de matrícules per al nou curs 2022-2023

El Centre de Formació de Persones Adultes de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró ha fixat  el següent període de matrícules per al curs 2022-2023 (pdf): del 12 al 16 de setembre per a alumnes preinscrits; del 19 al 23 de setembre per a persones empadronades al municipi, però sense preinscripció; i a partir del 26 de setembre obert a tothom, si queden places lliures.

Cal fer-ho presencialment al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro (dilluns-dijous 10-13 h i 16-18 h i divendres 10-13 h). Cal portar DNI, NIE o passaport i fer efectiu el pagament de la matrícula, amb targeta o efectiu. L’inici del curs serà el dilluns 17 d’octubre d’enguany.

S’ofereix formació reglada: Cursos d’Espanyol com a Llengua Estrangera (ELE) Nivells A1, A2, B1, B2; i tres propostes no reglades: Formació Bàsica i Instrumental (per a persones no alfabetitzades en una llengua llatina on es treballa l’oralitat, l’escriptura, la lectura comprensiva, el càlcul matemàtic bàsic, l’ortografia, la gramàtica i les eines TIC); Formació Continuada en Llengua Catalana (amb tallers de lectura i escriptura creativa); i el Programa d’Acollida i Coneixement de l’Entorn (activitats per afavorir l’intercanvi i la relació entre l’alumnat, descobrir la cultura popular i tradicional catalana, conèixer els recursos i serveis del municipi i promoure una educació per la salut i el treball)

Informació: CFA · T 972 818 341 · secretaria@cfaplatjadaro.cat · pdf