Neix el nou IDÍLIC Festival a Platja d’Aro

Neix el nou IDÍLIC Festival a Platja d’Aro

Data de publicació 12/04/2023
partir de l’estiu de 2023 Platja d’Aro comptarà amb el nou festival IDÍLIC

Música, cultura i gastronomia · 28 i 29 de juliol a Masia Bas

 

A partir de l’estiu de 2023 Platja d’Aro comptarà amb el nou festival IDÍLIC (web), que neix amb la voluntat de convertir-se en una trobada indispensable dels fans de la música, la cultura i l’entreteniment en un entorn únic, al cor de la Costa Brava. L’epicentre de la proposta serà l’Espai Masia Bas, divendres 28 i dissabte 29 de juliol, en un zona de 30.000 m2 amb una capacitat de 12.000 persones al dia.

Un global de 13 artistes del panorama musical nacional i internacional seran els protagonistes de les dues jornades: Dani Fernández presentant el disc Entra las dudas y el azar; l’artista llatí de referència Danny Ocean en el marc de la seva gira mundial; La Casa Azul amb Guille Mylkyway al capdavant; o la banda madrilenya de punk-pop La La Love You. També la cantant eivissenca Leo Rizzi; els murcians Maldita Nerea o el duo revelació del moment Marlena… i els asturians Marlon, Melendi -únic concert d’estiu a Catalunya- o Nena Daconte fundat per Mai Meneses; Granch, Pole i Zzoilo.

El festival inclou un espai de village amb oferta de productes de proximitat en alimentació, amb foodtrucks que inclourà oferta vegana i vegetariana i una selecció de productes aptes per a diverses intoleràncies i sensibilitats. També aposta per la sostenibilitat i la consciència social amb accions concretes com la prohibició de lliurar envasos d’un sol ús o un pla d’estalvi energètic amb generadors de baix consum optimització d’hores de funcionament.

Les entrades i els abonaments ja estan a la venda amb la possibilitat d’adquirir la modalitat VIP que inclou packs exclusius (zona chill-out, banys privats, visibilitat preferent, etc.). Alhora els residents del municipi poden aconseguir un 15% de descompte (cal omplir prèviament el formulari i acreditar-ho documentalment · aquí). El festival és una iniciativa d’Aleix Ramoneda, Joan Sánchez i Dan Hammond que hi aporten l’experiència de TheProjecte, la projecció de Globents i la creativitat de Why Not Music; i que compta amb el suport institucional de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.

www.idilicfestival.com · @idilicfestival