Música

Música

Festival Nits de Jazz de Platja d’Aro

El Festival Nits de Jazz de Platja d’Aro és una de les activitats d’estiu de més dinamisme, qualitat i èxit de públic del panorama musical català.

Va néixer l’any 1998 i des de llavors, de forma ininterrompuda, ha portat a la Platja Gran de Platja d’Aro els millors artistes i formacions del jazz català i una amplia selecció del jazz internacional.

El Festival Nits de Jazz, sota la direcció artística de Josep Maria Sauret, acredita més de 150 concerts i un currículum d’actuacions amb formacions com:  Ignasi Terraza, Llibert Fortuny, Jesse Davis, Laura Simó, Andrea Motis,  Joan Chamorro, Sant Andreu Jazz Band, Emmanuel Djov, Big Mama, etc.

Tot i el seu creixement i consolidació, el festival no ha perdut els seus trets d’identitat: una proposta gratuïta per les nits dels divendres de juliol i agost, arran de mar, oberta als estils musicals que fan frontera amb el jazz i el complementen, com el gòspel, swing, soul, blues i musicals. És així com s’ha consolidat i ha anat generant un públic heterogeni, agraït i fidel.

L’ajuntament col·loca 1.500 cadires a la sorra davant l’escenari situat a la Platja Gran, sector Cavall Bernat.  Els concerts tenen una durada d’entre 60 i 90 minuts i s’inicien a les 23 hores.

El Festival ha estat guardonat per l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya (AMMJM) amb el Premi a l’Impuls de la Música en Viu 2022, un reconeixement a l’aposta de l’ajuntament des de fa 25 anys per la música en viu.

www.nitsdejazz.com

jazz

Localització

Contacte Cultura

Carrer del Castell, 17 17249 Castell d’Aro

972 816 192

cultura@platjadaro.com

Suscriu-te a la nostra newsletter

Estigues al dia de totes les novetats. La nostra newsletter és un resum de totes les novetats del nostre municipi: notícies, esdeveniments, informació i molt més.