Música

Música

Festival Nits de Jazz de Platja d’Aro

El Festival Nits de Jazz de Platja d’Aro és una de les activitats d’estiu de més dinamisme, qualitat i èxit de públic del panorama musical català.

Va néixer l’any 1998 i des de llavors, de forma ininterrompuda, ha portat a la Platja Gran de Platja d’Aro els millors artistes i formacions del jazz català i una amplia selecció del jazz internacional.

El Festival Nits de Jazz, sota la direcció artística de Josep Maria Sauret, acredita més de 150 concerts i un currículum d’actuacions amb formacions com:  Ignasi Terraza, Llibert Fortuny, Jesse Davis, Laura Simó, Andrea Motis,  Joan Chamorro, Sant Andreu Jazz Band, Emmanuel Djov, Big Mama, etc.

Tot i el seu creixement i consolidació, el festival no ha perdut els seus trets d’identitat: una proposta gratuïta per les nits dels divendres de juliol i agost, arran de mar, oberta als estils musicals que fan frontera amb el jazz i el complementen, com el gòspel, swing, soul, blues i musicals. És així com s’ha consolidat i ha anat generant un públic heterogeni, agraït i fidel.

L’ajuntament col·loca 1.200 cadires a la sorra davant l’escenari situat a la Platja Gran, sector Cavall Bernat.  Els concerts tenen una durada d’entre 60 i 90 minuts i s’inicien a les 23 hores.

El Festival ha estat guardonat per l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya (AMMJM) amb el Premi a l’Impuls de la Música en Viu 2022, un reconeixement a l’aposta de l’ajuntament des de fa 25 anys per la música en viu.

 

Programa Nits de Jazz 2023

www.nitsdejazz.com

 

jazz

Localització

Contacte Cultura

Carrer del Castell, 17 17249 Castell d’Aro

972 816 192

cultura@platjadaro.com

Suscriu-te a la nostra newsletter

Estigues al dia de totes les novetats. La nostra newsletter és un resum de totes les novetats del nostre municipi: notícies, esdeveniments, informació i molt més.