Mercat Medieval: ACTIVITATS SUPESA

Mercat Medieval: ACTIVITATS SUPESA

Data de publicació 23/08/2023
Mercat Medieval

AVÍS IMPORTANT: activitat SUSPESA diumenge 27 d’agost arran de la situació i previsió meteorològica

22a edició el cap de setmana 26 i 27 d’agost. La proposta es pot visitar en entrada lliure i gratuïta (11-14 i 18-22 h), en el seu nucli històric, un espai declarat Bé Cultural d’Interès Nacional. Els productes gastronòmics delecten el paladar de tots els visitants, que poden trobar-hi múltiples varietats i elaboracions. També es poden adquirir alguns dels productes artesanals que s’hi mostren i gaudir de diversos espais de restauració en un entorn ambientat amb escuts heràldics, estendards, banderoles i altres elements simbòlics.

 

També s’hi poden veure les demostracions d’oficis, gaudir de múltiples activitats (campament, jocs medievals, foto reclam, consulta de tarot, exposició d’armes i armadures de l’Edat Mitjana i d’armes de setge i taller de circ i tallers infantils). També espectacles cada dia, matí i tarda: música i els malabars, pal acrobàtic, dansa del ventre, teatre de carrer i faquir.

El Mercat Medieval vol oferir al públic a les darreries d’agost una proposta lúdica que complementa els altres atractius del municipi: comerç i oci, platges i espais naturals o gastronomia i nit. L’entorn escollit, el nucli històric de Castell d’Aro, esdevé l’escenari ideal ja que és un espai declarat Bé Nacional d’Interès Cultural gràcies al conjunt històric i medieval que formen els seus carrers, l’església, i sobretot el Castell de Benedormiens, baluard de la Vall d’Aro, documentat des de l’any 1041, i del que se’n conserva la part més antiga, del segle XII.