Guardons concurs “Tu de què vas! 2023”

Guardons concurs “Tu de què vas! 2023”

Data de publicació 22/08/2023

Concurs d’habilitats artístiques i escèniques

La Festa Major de Platja d’Aro va viure la Gran Gala Final de la convocatòria  d’enguany, dilluns 14 d’agost a la Plaça del Mil·lenari en el marc de la Nit Jove, oberta a tothom i promoguda per la Unitat de Joventut de l’Ajuntament. Els guardons finals, lliurats pel regidor de Joventut, Joan Amat, es van adjudicar a:

1 Premi: Laia Fierro · 1.000 euros i trofeu (i actuació a TDQV 2023)

2n Premi: Nil Barreda (Mag Nil) · 700 euros i trofeu

3r Premi: Agustho Cathalà · 300 euros i trofeu

Premi Local: Pedro Henrique 200 euros, trofeu (i jurat TDQV 2023)

També hi va participar amb les seves actuacions Nicu Tarau (música), Jana Cobo (música), Alba Muñoz Ferrer (música), Daniel Fernández (música), Helena Colinas (circ), Rado Bernal (ball), Irene Cotelea (música); i Estel·la Tarridas, Ariadna Cama i Andrea Fernández (grup de dansa).

Una nit inoblidable amb la participació dels membres del jurat, l’equip de presentadores, i els tècnics de Televisió Costa Brava i d’Anna Egea (guanyadora edició 2022). També amb la col·laboració de les barraques de les entitats i del Grup de Joves de la Comissió de la Festa Major; amb les actuacions prèvies de Maria la Zíngara i ETC Teatre i posterior de DJ Karloss Selektha; i la presència del Punt Lila-Punt Segur.