Guardons concurs “Tu de què vas!”

Guardons concurs “Tu de què vas!”

Data de publicació 18/08/2022
Guardons concurs "Tu de què vas!"

La Gran Gala Final com a cloenda de la Festa Major

Cloenda de la Festa Major de Platja d’Aro 2022 amb la Gran Gala Final oberta al públic de la segona edició d’estiu del Concurs d’Habilitats Artístiques Tu de què vas! dilluns 15 d’agost a la Plaça del Mil·lenari. Els guardons d’enguany, entre els 13 finalistes seleccionats en una fase prèvia, han estat per a les interpretacions musicals d’Anna Egea (1r Premi, 1.000 euros, trofeu i actuació a la Festa Major de 2023), Gin’s -Jana Bernada- (2n Premi, 700 euros i trofeu), Isanity -Daniel Segura i Gerard Cortès- (3r Premi i trofeu) i de Pepe Nuñez, Premi Local (200 euros i trofeu).

La convocatòria era oberta a la participació de tothom, major de 16 anys amb esperit d’artista, que de manera amateur, individualment o en conjunt, volgués mostrar les seves habilitats vinculades amb el món de les arts escèniques en sentit ampli (malabars, imitacions, circ, dansa, música, etc.). Els membres del jurat d’enguany han estat Marjan Mir del Grup de Joves de la Comissió de la Festa Major;  Guillem esteve i Adrià Bernabé del grup musical Bipolar; Pau Llensa, guanyador del Premi Local de l’edició 2021 del mateix concurs; i Josep Amat, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.

També hi van actuar Nicu Tarau (beatbox), Oleguer Massaguer (cantant), Sofia Navarro (cantant), Khloé Leone (dansa), Josep Nuñez (cantant), Isaac Pacheco (cantant), Marta Vallet (cantant), Nil Barrera (màgia), Laia Fierro (cantant) i Ivan Mulà i Laia Mulà (cantants). Una iniciativa de la Unitat de Joventut de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, que recupera, des de l’estiu de 2021, el concurs que durant sis edicions es va realitzar tot coincidint amb el Carnaval de Platja d’Aro (2010-2015).

Informació: Unitat de Joventut · T 972  825 463 · M 685 694 931 · pij@platjadaro.com · @joventutplatjadaro