Finalistes 3a edició “Tu de què vas! 2023”

Finalistes 3a edició “Tu de què vas! 2023”

Data de publicació 01/08/2023
Concurs Tu de Què Vas!

Concurs d’habilitats artístiques i d’arts escèniques

La selecció de candidats que actuaran a la Gran Gala Final de la convocatòria d’enguany i que tindrà lloc dilluns 14 d’agost (22 h) a la Plaça del Mil·lenari, en una actuació oberta la públic en el marc de la Festa Major de Platja d’Aro 2023 la configuren les propostes individuals de Nicu Tarau (música), Jana Cobo (música), Nil Barreda (màgia), Augusto Cathalà (música), Pedro Henrique Ferraz (música), Alba Muñoz Ferrer (música), Daniel Fernández (música), Helena Colinas (circ), Rado Bernal (ball), Laia Fierro (música) i Irene Cotelea (música); i la col·lectiva d’Estel·la Tarridas, Ariadna Cama i Andrea Fernández (dansa).

D’entre aquestes 12 actuacions, el jurat -format per cinc persones-, escollirà les propostes que assoliran els quatre guardons: 1.000 euros, trofeu i actuació en la gala del concurs de 2024 (1r Premi), 700 euros i trofeu (2n Premi) i 300 euros i trofeu (3r Premi) i 200 euros, trofeu i membre del jurat en la gala de l’any vinent (Premi Local). La gala es completarà amb les actuacions prèvies d’exhibició de dansa urbana de One Unity (20.30 h), els monòlegs d’ETC Teatre (21.30 h); i la posterior del DJ Kharlos Selektah (00.30 h).

El concurs és obert a la participació de tothom major de 16 anys amb esperit d’artista, que de manera amateur, individualment o en conjunt, vulgui mostrar les seves habilitats vinculades amb el món de la faràndula i les arts escèniques en sentit ampli (malabars, imitacions, circ, dansa, música, etc.). Una iniciativa de la Unitat de Joventut de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, que recupera, des de l’estiu de 2021, el concurs que en sis edicions es va fer durant el Carnaval de Platja d’Aro (2010-2015).

La Festa Major de Platja d’Aro 2023 se celebrarà de l’11 al 15 d’agost, amb un programa amb una trentena d’activitats gratuïtes i per a tots els públics. La música en serà la gran protagonista amb les actuacions de La Principal de la Bisbal, Sotrac, Orquestra Maribel, Clima, Lildami, DJ Kharlos Selektah, Peix Fregit, Gospel d’Aro o Please (tribut a U2). També hi haurà diverses propostes d’animació infanti, juvenils, esportives o populars.