Exposició H-103 al Castell de Benedormiens

Exposició H-103 al Castell de Benedormiens

Data de publicació 06/07/2023

Mostres simultànies de Pepe Admetlla i Jordi Amagat

La mostra H-103 de pintura, dibuix i escultura (pdf) incorpora simultàniament les propostes Apunts d’anatomia de Pep Admetlla (web) i Visita d’obres de Jordi Amagat (web), fins a l’1 d’octubre al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro. Es pot visitar, en entrada lliure, de dimarts a divendres (18-21 h) i els caps de setmana i festius (11-13 h i 16-21 h). Simultàniament, a la planta superior del castell es pot gaudir d’una selecció de peces del Fons Municipal d’Art, configurada per obres dels i les artistes que hi ha exposat durant quatre dècades.

Organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament; que també n’ha editat un catàleg commemoratiu, és la tercera de l’any al castell i la quarta del cicle anual d’arts plàstiques al municipi, després de les propostes d’escultura de gran format d’Aramis Justiz i les col·lectives del Centre Piramidón i de tapís, al mateix castell.

El programa d’estiu es completarà a partir del 8 de juliol amb una doble mostra de Dolors Puigdemont amb escultura de gran format Parc dels Estanys de Platja d’Aro: Semences vorejant l’estany (fins al 18 de febrer de 2024); i Alè que s’enfila pels forats: escultures, dibuixos i instal·lacions a l’Espai Masia Bas (fins a l’11 de setembre d’enguany).