Clam conjunt davant dels talls de llum

Clam conjunt davant dels talls de llum

Data de publicació 12/08/2022
Sis ajuntaments de la Costa Brava demanen solucions Els municipis de Sant Feliu de Guíxols; Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró; Calonge i Sant Antoni; Palamós; Palafrugell i L’Escala; són destinacions turístiques de primer ordre al cor de la Costa Brava centre i, en temporada estival multipliquen de manera exponencial la seva població amb l’arribada de visitants i turistes, que s’afegeixen als empadronats i habitants de segona residència, passant de 96.000 persones a 450.000. És una època per oferir les millors propostes a nivell de serveis a l’entorn de l’oci, l’allotjament, la restauració o el comerç; però els successius tall de llum produïts durant els mesos de juny, juliol i agost de 2022, a voltes amb afectacions de llarga durada, durant hores; i en altres petits talls, però molt reiterats en el temps. Una situació que afecta negativament l’activitat econòmica local i alhora genera una imatge negativa de cada població en particular i de la zona en general. Així ho han posat de manifests els alcaldes de sis poblacions. Els batlles, en nom dels seus ajuntaments demanen a Endesa Catalunya una millora global del servei, especialment en tres aspectes fonamentals. Primer de tot inversions estructurals en el territori per garantir un òptim funcionament del servei tot l’any per garantir la viabilitat del sector turístic en termes de qualitat, innovació i transformació tecnològica. També interlocució institucional amb canals de comunicació efectius amb els consistoris i els seus màxims representants polítics i tècnics, per establir mecanismes àgils d’avisos d’incidències puntuals; com també per generar espais de treball per a les millores de futur. I darrerament, representativitat de proximitat amb una estructura directiva, tècnica i de recursos humans de la companyia per atendre als consistoris, perquè aquests puguin oferir informació actualitzada, veraç i contrastada a una ciutadania.

Sis ajuntaments de la Costa Brava demanen solucions

Els municipis de Sant Feliu de Guíxols; Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró; Calonge i Sant Antoni; Palamós; Palafrugell i L’Escala; són destinacions turístiques de primer ordre al cor de la Costa Brava centre i, en temporada estival multipliquen de manera exponencial la seva població amb l’arribada de visitants i turistes, que s’afegeixen als empadronats i habitants de segona residència, passant de 96.000 persones a 450.000.

És una època per oferir les millors propostes a nivell de serveis a l’entorn de l’oci, l’allotjament, la restauració o el comerç; però els successius tall de llum produïts durant els mesos de juny, juliol i agost de 2022, a voltes amb afectacions de llarga durada, durant hores; i en altres petits talls, però molt reiterats en el temps. Una situació que afecta negativament l’activitat econòmica local i alhora genera una imatge negativa de cada població en particular i de la zona en general.

Així ho han posat de manifests els alcaldes de sis poblacions. Els batlles, en nom dels seus ajuntaments demanen a Endesa Catalunya una millora global del servei, especialment en tres aspectes fonamentals. Primer de tot inversions estructurals en el territori per garantir un òptim funcionament del servei tot l’any per garantir la viabilitat  del sector turístic en termes de qualitat, innovació i transformació tecnològica.

També interlocució institucional amb canals de comunicació efectius amb els consistoris i els seus màxims representants polítics i tècnics, per establir mecanismes àgils d’avisos d’incidències puntuals; com també per generar espais de treball per a les millores de futur. I darrerament, representativitat de proximitat amb una estructura directiva, tècnica i de recursos humans de la companyia per atendre als consistoris, perquè aquests puguin oferir informació actualitzada, veraç i contrastada a una ciutadania.