Carnaval 2024: confirmació colles participants

Carnaval 2024: confirmació colles participants

Data de publicació 17/01/2024
Carnaval 2024

 

Gran Rua de Carrosses i Comparses de dissabte 10 de febrer

 

Un cop finalitzat el període i procediment d’inscripció, un global de 78 colles de 14 poblacions ( veure llistat) participaran en l’acte central del Carnaval de Platja d’Aro 2004, i transcorrerà per les avingudes del Cavall Bernat i de S’Agaró. D’aquestes, 10 ho faran en la modalitat d’exhibició (11 h) i 65 en la modalitat de concurs (16 h), acompanyades per colles dels Rei i la Reina Carnestoltes local (Els Pimpons), de Sant Feliu de Guíxols (Els Grillats) i de Santa Cristina d’Aro (Els Caganers Alegres).

En conjunt optaran a 8.000 euros en premis per als cinc primers classificats en cinc categories: Carrossa Gran, Carrossa Petita, Comparsa, Disfressa i Colles Locals; i també guardó únic per a la Millor Colla Debutant. El lliurament de premis serà la mateixa nit (01 h) en el transcurs del ball que se celebra al Palau d’Esports i Congressos amb la Fundación Ibiza.

Més enllà de les colles de diversos punts de les comarques de Girona (Calonge i Sant Antoni, Palamós, Caldes de Malavella, La Bisbal d’Empordà, Llagostera, Olot, Pals, Salt, Sant Esteve d’en Bas, Sant Feliu de Guíxols, Sant Joan les Fonts, Santa Cristina d’Aro i Santa Pau), també hi participaran les 15 colles de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, enguany amb la novetat de la Colla Impuntuals.

Altres moments destacats del Carnaval d’enguany (veure programa) són diumenge 4 de febrer: Trobada Infantil amb animació a S’Agaró i el Canvi d’Atributs entre Reis Carnestoltes; dijous 8 de febrer: Pregó de Ses Majestats i la celebració del Dijous Gras; diumenge 11 de febrer: Rua de Colles Locals a Castell d’Aro; o dimecres 14 de febrer: Enterrament de la Sardina. Enguany, presidiran tots els actes Judith, Reina Pimpona més esbojarrada i de la festa una enamorada i Jordi, Rei dels Pimpons més engrescador, que entre vi i vi aixeca el pirulí · web Carnaval

+INFORMACIÓ: Oficina de Turisme · T 872 817 179 · turisme@platjadaro.com· web