Campus Costa Brava-UB de formació continuada

Campus Costa Brava-UB de formació continuada

Data de publicació 20/01/2024
Campus Costa Brava

Conveni per desenvolupar cursos d’extensió universitària

 

Nou conveni de col·laboració entre la fundació privada Institut de Formació de la Universitat de Barcelona (IL3-UB) i l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, per promoure i impulsar els propers quatre anys el Campus Costa Brava al municipi, amb la voluntat de realitzar-hi diversos cursos d’interès general per a la ciutadania.

Aquesta és la primera vegada que l’IL3-UB programa formació més enllà de la ciutat de Barcelona o la seva àrea metropolitana, i a partir d’aquesta primera experiència, la voluntat és ampliar les propostes amb nous cursos i amb coordinació amb l’empresariat local micro-credencials, un format que ofereix uns coneixements d’aplicació immediata en els llocs de treball.

El programa s’iniciarà ambVida Quotidiana i Humanisme (web)cada divendres (17-20 h), del 9 de febrer al 22 de març a l’Espai Cultural de la Masia Bas de Platja d’Aro. Inscripció prèvia i en línia (165 euros), adreçat especialment a persones de més 50 anys, però obert a qualsevol major d’edat, sense requisit de formació prèvia mínima i amb acreditació final de realització. Després de Setmana Santa s’oferirà la proposta Humanitats i Desenvolupament Humà.

En l’acte de presentació, el 17 de gener a la Sala d’Actes de la Casa de la Vila, hi va participar el director general de l’IL3-UB, Guillem Iñiguez; la regidora d’Educació de l’Ajuntament, Maria Blanco; i l’alcalde, Maurici Jiménez. El nou campus complementa l’oferta municipal de formació d’àmbit ocupacional, del Programa de Formació Inicial i del Centre de Formació de Persones Adultes, que ofereixen respectivament les Unitats de Promoció Econòmica, Joventut i Dinamització Comunitària; alhora que es treballa per a un futur Centre de Formació d’Arts i Oficis.

+INFORMACIÓ: Cultura i Educació · T 972 816 192 · educacio@platjadaro.com· web