Avinguda de S’Agaró: taules de debat

Avinguda de S’Agaró: taules de debat

Data de publicació 10/05/2022
Avinguda de S’Agaró: taules de debat

Després de dos estius amb diverses fórmules de limitació a la circulació de vehicles per esponjar les terrasses i afavorir el pas dels vianants, es proposen tres taules per debatre i treballar el model per més fer amable l’Avinguda de S’Agaró de Platja d’Aro, obertes a la participació de la ciutadania i a l’empresariat del municipi.

La convocatòria és dimarts 17 de maig a la Sala d’Actes de l’Ajuntament i s’ofereixen tres possibles horaris (9.30-11.30 h, 13.30-15.30 h o 18-20 h) amb un aforament màxim de 30 per a cadascuna. Cal inscripció prèvia a participa@platjadaro.com o mitjançant formulari en línia (aquí), i es demana incloure-hi dues preferències per poder compensar els grups. En la seva configuració es prioritzarà l’existència de representativitat dels diferents sectors participants.

Funcionament de les taules: explicació del seu funcionament; presentació de diferents models de configuració urbana (accessibilitat, sostenibilitat, seguretat…) i la seva repercussió en el comerç, de part de l’Oriol Cesena de Focalitza; visió i situació dels projectes de ciutat en l’àmbit comercial; explicació dels diferents models que es plantegen en el debat, resultat de l’anàlisi de mobilitat i de les diferents enquestes realitzades; i debat i recollida de les aportacions sobre models plantejats.

Taula de devolució: dimarts 31 de maig (9.30-11.30 h) també a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, d’allò debatut en les tres inicials, i a on a partir del model definit, es valorarà l’actuació que es portarà a terme l’estiu del 2022. Per assistir-hi cal haver participat en una de les anteriors del 17 de maig i inscripció prèvia, no abans d’aquesta data. També es pot fer el seguiment del procés -convocatòries i actes de les sessions-, en el portal Decidim.

[ +info: Participació Ciutadana · T 972 817 284 ext. 410 · participa@platjadaro.com]