Activitats de Nadal a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró

Activitats de Nadal a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró

Data de publicació 24/11/2023
Activitats de Nadal

Pista de gel, Pessebre Vivent, El Mar dels Nens, Gran Sorteig…

 

Inici de campanya 2023 dissabte 25 de novembre (19 h) amb l’Encesa de Llums de Nadal que engalanen amb 25.000 m2 d’il·luminació de baix consum carrers, places i avingudes. Estrena de l’Avet d’Avets al giratori de l’Ajuntament: un gran arbre de Nadal de 10 metres d’alçada amb avets naturals muntats en un estructura metàl·lica, però que exteriorment es mostra com una unitat. Els arbres provenen del viver natural de Cultius Can Jover a Sant Hilari Sacalm que també en farà el compostatge posterior.

Gran Sorteig de Nadal

Del 25 de novembre al 3 de gener qui compri per un valor mínim de 20 euros en el centenar d’establiments i serveis adherits a la campanya podrà guanyar un Fiat 500 híbrid (1r Premi), una bicicleta elèctrica (2n Premi) o un tauleta tàctil (3r i Premi). Les butlletes es desem a les urnes dels mateixos comerços. Simultàniament, de l’1 al 24 de desembre amb les mateixes butlletes es participa en el sorteig diari de xecs regal de 50 euros a través del Calendari d’Advent (els premiats s’anunciaran a @aroimpulsa).

Activitats familiars

Quarta edició de la Gimcana de Nadal de la Xalarina i en Xalarí del 25 de novembre al 7 de gener: petites reproduccions de les mascotes familiars s’amaguen en aparadors del municipi. Amb l’ajuda d’un plànol orientatiu qui els localitzi i pugui completar els enigmes que es plantegen podrà recollir un obsequi a l’Oficina de Turisme.

Pista de Gel de Platja d’Aro, de l’1 de desembre al 7 de gener a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro (amb horari de matí, tarda o continuat amb una entrada de 8 euros per 45 minuts). Diumenge 17 de desembre hi haurà tió popular de Nadal a S’Agaró.

El Parc Infantil de Nadal El Mar del Nens s’ofereix cada tarda, del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener al Palau d’Esports i Congressos amb tallers, inflables, jocs, espectacles d’animació, etc. (entrada 5 euros per infants i joves d’1 a 12 anys; adults acompanyants gratuït).

Activitats culturals

Representacions del 64è Pessebre Vivent de Castell d’Aro, el més antic de Catalunya i Creu de Sant Jordi: 17, 23, 25, 26 i 30 de desembre; i 1 de gener (entrada 6 euros, infants 3 euros). Més de 400 figurants i 52 quadres escènics al nucli antic i la vall de la Coma.

Del 17 de desembre al 7 de gener el Castell de Benedormiens i l’Antic Casino de Castell d’Aro acull la 43a exposició del Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques; i dels treballs de Nadal de les escoles de Primària.

El Palau d’Esports i Congressos i la Sala Polivalent de Castell d’Aro seran el punt final de la Cavalcada dels Reis de l’Orient pels carrers de les dues viles divendres 5 de gener (18 i 20 h) amb caramels sense gluten i embolcall compostable (tots els infants podran recollir la seva carta a diversos espais municipals).

Durant aquests setmanes hi haurà múltiples activitats de caire popular: tallers infantils i contes a la biblioteca, quines, festa de Nadal per a la gent gran, concerts corals, jornada solidària amb La Marató de TV3, etc.

Agenda d’activitats de Nadal · PDF