40a Cantada d’Havaneres i Cançons de Taverna

40a Cantada d’Havaneres i Cançons de Taverna

Data de publicació 06/07/2023
Cantada d'havaneres

Port Bo, Grup Boira i Neus Mar

La Cantada d’Havaneres i Cançons de Taverna de Platja d’Aro pdf celebra el proper dissabte 8 de juliol (22.30 h) a la Platja Gran (Cavall Bernat) la seva 40a edició amb Port Bo, Boira i Neus Mar. L’accés és lliure i gratuït i s’ofereix servei de cadires sense numerar per al públic assistent, que també podrà adquirir el mocador commemoratiu de la vetllada i un got de cremat (2 euros). Com a complement, a l’extrem nord del Passeig Marítim, a tocar de la zona de l’actuació, s’hi celebra el 15è Mercat d’Estiu (19-0.30 h) amb diverses parades de productes alimentaris i d’artesania.

Organitza la regidoria de Turisme de l’Ajuntament  amb el suport institucional de la Diputació de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Amb quatre dècades de celebració, la Cantada de Platja d’Aro es consolida com una de les més antigues, tradicionals i reconegudes de la Costa Brava. Al llarg de l’estiu es fan sis cantades més, en format de proximitat, a diversos punts del municipi. També forma part del conjunt de propostes musicals d’estiu al municipi, entre les que destaquen la 26a edició del Festival Nits de Jazz a Platja d’Aro (web) amb vuit concerts gratuïts, cada divendres del 7 de juliol al 25 d’agost (23 h) també a Cavall Bernat.

Un cop més es repeteix la fórmula d’actuació dels grups, que pugen a l’escenari dues vegades, cantant quatre peces en cada part, un total de 24 cançons. El punt final és l’actuació conjunta de les tres formacions per interpretar els clàssics populars La Bella Lola i El Meu Avi. Les actuacions seran presentades per Francesc Sánchez Carcassés, comunicador i reconegut expert en el món de l’havanera que també n’és el coordinador musical. La Cantada es torna a retransmetre en directe per Televisió Costa Brava i per diversos canals de la Xarxa de Comunicació Local.