10es Jornades fotogràfiques Fotoplatjadaro 2023

10es Jornades fotogràfiques Fotoplatjadaro 2023

Data de publicació 17/10/2023
Jornades Fotogràfiques

Fotografia en transformació · Del 20 al 22 d’octubre a l’Espai Masia Bas de Platja d’Aro

L’edició d’enguany proposa un viatge en el temps per la història de la fotografia des de la imatge química a la intel·ligència artificial passant per la fotografia analògica, la fotografia digital amb càmera fotogràfica o la fotografia amb dispositius mòbils. Una iniciativa de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, de la mà de la de la Biblioteca Mercè Rodoreda amb l’organització a càrrec de l’Associació Fotogràfica Educant la Mirada · web · pdf

Obertura divendres 20 d’octubre (19.30 h): presentació de les obres guanyadores del concurs internacional de projectes fotogràfics Educant la Mirada, xerrada Evolució del mercat i demostració de material de darrera generació. Durant el cap de setmana seminaris, conferències i tallers amb Victor Lax, Hugo Rodríguez, Tino Soriano, Boris Eldagsen, Mysun, Sergi Arbonés, INSPAI i l’Arxiu Municipal com a ponents (places limitades, inscripció prèvia).

El concurs ha rebut en la present convocatòria 353 propostes de 296 participants de 38 països. Han obtingut guardó Jorge Héctor, Amaia Pérez i Javier Pedro Fernández (1r, 2n i 3r Premi respectivament), Karina Birkbulatova (Autora Jove) i Luis Izquierdo-Mosso (Autor Local). Properament s’editarà el catàleg commemoratiu amb les obres guanyadores i finalistes.