S’estrena la primera platja per a gossos

S’estrena la primera platja per a gossos

04/04/2023
Els ajuntaments de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró; i de Calonge

Cala Belladona entre Platja d’Aro i Sant Antoni de Calonge

 

Els ajuntaments de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró; i de Calonge i Sant Antoni han presentat la primera platja de lliure accés per a gossos i mascotes en general, a Cala Belldona, un espai al límit i compartit per als dos municipis, que els permetrà oferir un espai de benestar animal. Funcionarà sense restriccions de dates ni d’horaris, de manera que estarà en servei tot l’any.

La cala de Belladona té una superfície aproximada de 2.500 metres quadrats, i té accés des del camí de ronda i també des de la via verda de la carretera C-253, que uneix Sant Antoni amb Platja d’Aro. L’espai disposarà a l’estiu d’una dutxa per mascotes, una font i un espai de jocs que licitarà l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni per entrar en funcionament a primers de juliol.

La iniciativa respon a una necessitat expressada per part de la ciutadania, els serveis turístics privats i també dels visitants que demanaven un espai de platja per accedir amb les seves mascotes, no només en temporada turística, sinó tot l’any. A la resta de platges i cales de Platja d’Aro es manté la normativa actual que impedeix d’accés amb animals de companyia.

[ +info: Fem Platja · T 972 804 215 · femplatja@platjdaro.com ]