Medi Ambient

La recollida és per a l’usuari que vol deixar un o varis voluminós/os a la via pública perquè el seu trasllat a la deixalleria és molt dificultós (nevera, matalàs, moble, sofàs, etc)

Els objectes petits s’han de portar a la Deixalleria. No es pot buidar un pis sencer i deixar-ho al carrer.

En cas de voler contactar amb el departament de Serveis per correu electrònic serveis@platjadaro.com caldrà indicar:

  • Nom del carrer i número més pròxim als contenidors (caldrà deixar l’andròmina, al costat d’aquests, sense impedir el pas de vianants ni vehicles abans de les 21 hores)
  • Si ho volen deixar el cap de setmana, enviar avís a serveis@platjadaro.com de dilluns a divendres


En cas de voler contactar amb el departament de Serveis per telèfon al 972.80.42.15, caldrà fer-ho:

  • De dilluns a divendres (excepte festius) de 9 a 13 h el mateix dia que es vulgui deixar l’andròmina al carrer
  • També es poden dirigir a l’empresa GBI Serveis trucant al telèfon 972 816 464 en el mateix horari i dies


Dimecres, 24 abril 2013 09:58

Nou mapa de capacitat acústica · 2013

El Ple de l’ajuntament de Castell-Platja d’Aro, en sessió ordinària celebrada el dia 17 d’abril de 2013, va adoptar l’acord d’aprovació inicial per segona vegada.

El nou mapa de capacitat acústica amb les zones de sensibilitat acústica adaptada també als usos del sòl en substitució del mapa vigent fins ara.

Divendres, 02 Març 2012 12:11

Mobilitat sostenible

La nostra manera de desplaçar-nos, sigui quin sigui el mode de transport, genera uns efectes directes i indirectes en el nostre entorn. Alguns d’aquests efectes són perjudicials i van més enllà dels problemes derivats de la construcció d’infraestructures o el consum d’energia.

AAM/2315/2011, de 5 d’octubre, per la qual es dóna publicitat a l’Acord del Consell Rector del Centre de la Propietat Forestal de convocatòria dels ajuts a la gestió forestal sostenible en inques de titularitat privada, corresponents a l’any 2011.

Podeu trobar tota la informació aquí

Dimarts, 05 Juliol 2011 09:20

Els Ocells de la vall el Ridaura

Després de la publicació del llibre “Els Ocells de la vall el Ridaura”, al maig de 1999, la comunitat ornítica d’aquesta zona ha anat evolucionant i la tasca ornitològica ha continuat. D’aquests dos fets se’n deriven noves observacions destacables i l’aparició d’espècies no recollides al catàleg que constitueix la segona part.

Podeu  trobar més informació a www.ocellsvallridaura.comxa.com

Dilluns, 21 Març 2011 09:42

Agenda 21

Documents del Pla d'acció local per a la sostenibilitat

Divendres, 18 Març 2011 10:37

Pla especial de les Gavarres

Pla Especial de les Gavarres

La segona sessió de participació i debat es celebrarà al Museu de la Terrissa de Quart (Carrer del Tren 58) el proper dissabte 18 de juny (de 10h a 13h).

En aquesta ocasió, es presentaran les principals conclusions dels treballs realitzats en la fase de diagnosi, prioritzarem els objectius del Pla i, molt especialment, debatrem sobre les diverses propostes d'actuació en l'àmbit de les Gavarres.

 

La instal·lació a la zona de la carretera de Castell d'Aro a S'Agaró d'antenes de telefonia mòbil suscita recels i dubtes de la seva influència en la salut dels veïns propers a aquestes instal·lacions, quan la realitat és que no està demostrat que siguin nocives fins el llindar legal establert.

Dilluns, 13 Desembre 2010 09:59

Política ambiental

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro en el seu afany per esdevenir exemple de gestió ambiental i essent conscients que el desenvolupament de les seves activitats i prestacions de servei incideixen en gran part en les condicions ambientals del terme municipal ha decidit implantar un sistema de gestió ambiental a les seves instal·lacions i serveis que desenvolupa des de l’àrea de Medi Ambient.

Dijous 9 de desembre 13h. Centre Cívic Ca La Rafaela.

Informació: Àrea de Secretaria  T 972 804 218  governacio@platjadaro.com