Plans d’Ocupació Local

Plans d’Ocupació Local

25/04/2022
plans-ocupacio

Programa Platja d’Aro Professionals és un programa de formació, acompanyament i inserció laboral dirigit a persones aturades de llarga durada del nostre municipi. El programa ha estat dissenyat amb dos objectius principals: primer respondre les necessitats del territori amb la voluntat de millorar el desenvolupament social i econòmic del municipi comptant especialment amb una formació professionalitzadora dins del sector de serveis. En segon lloc, dotar de les eines necessàries per potenciar les habilitats i competències personals d’aquestes persones que formen part del programa. Alhora des de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro s’ha creat una línia de subvencions per tal d’incentivar les contractacions laborals d’aquestes persones.

PLATJA D’ARO PROFESSIONALS

Descarregar programa 2022

Plans d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya

Departament d’Empresa i Coneixement

El Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya realitza convocatòries de subvencions que van dirigides a la formació, acompanyament i inserció laboral de les persones que es troben en situació d’atur a Catalunya. Aquestes accions es treballen en coordinació amb el Consell Comarcal del Baix Empordà que vehicula gran part de les convocatòries públiques.

PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro dins del marc de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, acollirà des del 8 de gener fins a finals de juny a 10 persones del Programa Treball i Formació dins del Programa Baix Empordà Genera 2017-2018. Aquest projecte liderat pel Consell Comarcal que es va acollir a la subvenció del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Seguretat Social i el Fons Social Europeu ha permès la contractació d’aquestes persones aturades del municipi que han estat destinades a l’àrea de serveis de l’Ajuntament fent tasques de suport a la brigada municipal. Concretament desenvoluparàn tasques de manteniment de zones verdes, jardineria i manteniment de la pintura de diversos equipaments municipals i zones del municipi.

Plans d’ocupació del SOC