Divendres, 11 Novembre 2022 17:23

“Murmuracions”·Activitats complementàries

2es Jornades de Sensibilització Sobre Turisme Accessible

Afavorir el turisme per a tothom és una de les noves apostes de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, i en aquest marc de treball impulsa la segona edició de Murmuracions, les Jornades de Sensibilització Sobre Turisme Accessible (web), enguany del 14 al 16 de novembre (9.30-14 h) a la Sala d’Actes de la Casa de la Vila i centrades en el Trastorn de l’Espectre Autista. Inscripció gratuïta amb aforament limitat, i amb possibilitat de servei de traducció en llengua de signes catalana amb reserva prèvia (accessibilitat@platjadaro.com).

Una iniciativa del consistori amb la participació del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, el Consell Comarcal del Baix Empordà, la Càtedra Autisme de la Universitat de Girona, l’Associació Viu Autisme i ARASAAC-Centro Aragonés para la Comunicación Aumentativa y Alternativa de Aragón. En la primera jornada, dilluns 14 de novembre, els continguts se centraran en la temàtica Què és el Trastorn de l’Espectre Autista?. La segona l’endemà, porta per títol Accessibilitat per a persones amb TEA. Pictogrames i tecnologia, i la darrera dimecres 16 de novembre, s’anomena Tinc TEA. Soc autista. Experiències reals.

Com a activitats complementàries hi ha programades diverses propostes. Dissabte 19 de novembre (11 h) a la Biblioteca Mercè Rodoreda sessió especial de L’Hora de Conte amb Quin gust té la lluna?, una adaptació a través de signes i pictogrames del conte A què fa gust la lluna? Dilluns 28 i dimecres 30 de novembre el Curs de formació en web accessible per a entitats i empresaris del municipi (inscripció gratuïta). Darrerament, divendres 2 de desembre, jornada de formació i divulgació de l’aplicació gratuïta (per a iOS i Android) i lloc web Park4dis que localitza, ubica i guia fins a les places d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda disponibles al municipi.

[ +informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · accessibilitat@platjadaro.com ]


 

Llegir 153 vegades