Divendres, 15 Juliol 2022 05:26

Festival de Guitarra Girona CB 2022

Tres concerts a Platja d’Aro: 15 de juliol, 6 i 13 d’agost

El Festival de Guitarra Girona Costa Brava (web) celebra la seva 18a edició amb 21 concerts entre juliol i setembre de 2022 a Girona, Salt, Palamós, l’Escala i Llançà, i també a Platja d’Aro que acull tres concerts el 15 de juliol i 6 i 13 d’agost. En conjunt hi tindrà un especial protagonisme la guitarra clàssica, però també hi haurà espai per al flamenc i, en menys proporció, per a altres estils, com ara el blues, el jazz i les músiques del món.

Divendres 15 de juliol (20 h) a l’Església de Castell d’Aro (12 euros) actuació del Duo Maddonni, Obres mestres de tres segles de música italiana. El violí i la guitarra proposen un viatge des del virtuosisme del segle XIX fins a les melodies del segle XX del repertori clàssic napolità, i també incursions a Amèrica del Sud amb obres mestres argentines i veneçolanes.

Dissabte 6 d’agost (20 h) a l’Església de Fanals de Platja d’Aro (12 euros), Maria Ribera Gibal, interpreta Emili Pujol amb obres breus del guitarrista lleidatà tocades amb estil propi. Doctorada en Història de l'art, justament la seva tesi perfila la història de la guitarra i la vida d'Emili Pujol: un treball guardonat per l’Institut d’Estudis Catalans com a millor tesi d’història de l’art de 2019.

Dissabte 13 d’agost (21.30 h) a l’església parroquial de Platja d’Aro (gratuït, amb motiu de la Festa Majdor), Twelve Strings Enrique Muñoz, Dues guitarres, dues generacions. Duet format per pare i fill que han portat el seu viatge musical, marcat per una combinació d’experiència i entusiasme, a diversos festivals italians i arreu de l’estat espanyol.

[ +info i venda d’entrades: www.festivalguitarragirona.es ]


 

 

Llegir 163 vegades