Diumenge, 10 Juliol 2022 06:30

Propostes esportives d'estiu

Sessions periòdiques, caminades solidàries i Run Series

La Unitat d’Esports de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró ofereix un ampli programa d’activitats esportives d’estiu, de caràcter permanent de l’11 de juliol al 31 d’agost amb sessions setmanals periòdiques. També propostes puntuals com les dues caminades nocturnes de caràcter solidari, d’altres amb col·laboració d’entitats (vòlei platja, hoquei platja, torneig 3x3 de bàsquet) i una nova edició de la Vall d’Aro Circuit Series. També desenvolupa tot l’estiu el Casal Esportiu per a joves de 8 a 12 anys i el Curs d’Iniciació a Tècnic/a d'Esport.

Activitats periòdiques: gimnàstica per a gent gran, dilluns i dimecres (8-9 h), Passeig Marítim de Platja d’Aro (c/ Verdaguer). Zumba, dimarts (8.15-9 h) i Spinning dijous (8.15-9 h), Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. Sortides de trail running, dimarts i dijous (7.30-9 h), des de diversos punts del municipi. Marxa nòrdica: dimecres -iniciació, Parc dels Estanys- i divendres -rutes, diversos punts del municipi- (18.30-20.30 h). Excepte gimnàstica per a gent gran, cal reserva prèvia a entrades.platjadaro.com (2 euros/persona, destinats a projectes socials d’àmbit local) i les places són limitades (15 persones, excepte spinning 30).

Caminades Solidàries Nocturnes de la Vall d’Aro: divendres 15 de juliol (21.30 h) amb inici i final des del mirador del sector Ridaura del Parc dels Estanys de Platja d’Aro (8 km), en favor de la Fundació Esclerosi Múltiple FEM. Divendres 12 d’agost (21 h) amb inici i final des de la Sala Polivalent de Castell d’Aro (9’5 km), en favor de la Fundació Oncolliga. Tot coincidint amb nits de lluna plena, cal portar una llanterna o frontal i fer inscripció prèvia a entrades.platjadaro.com (2 euros per persona).

Vall d’Aro Circuit Series (web), 8a edició consecutiva amb al col·laboració d’Sportmadness i Decathlon: combina la pràctica esportiva amb la descoberta de l’entorn natural. Circuit de tres curses de perfil tècnic similar a través de boscos i espais muntanyosos o de la façana marítima del municipi poc concorreguts. La Lineal del Camí de Ronda (diumenge 24 de juliol), La Nocturna de Castell d’Aro (dissabte 13 d’agost), i La Clàssica de Platja d’Aro (diumenge 4 de setembre). Modalitat de marxa popular o cursa competitiva.

[ +info: Unitat d’Esports · T 972 816 769 · esports@platjadaro.com · @femesports365 ]


 

Llegir 158 vegades