Dissabte, 09 Juliol 2022 10:26

Concurs “Aquest estiu, Platja d’Aro!”

Campanya comercial de l’ADEM fins al 15 de setembre

L’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró · ADEM promou la nova campanya comercial Aquest estiu, Platja d’Aro! Per Cel, Mar i Terra en format de concurs i que ofereix la possibilitat d’aconseguir diversos lots de premis a residents, visitants i turistes. Tothom que faci una compra mínima de 20 euros en un dels 56 establiments adherits pot omplir una butlleta de participació, registrar-se a l’acció promocional mitjançant un codi QR i seguir els perfils d’Instagram de tant de l’entitat (@empresaris_platjadaro) com del comerç (sempre que en tingui). Hi ha tres sorteigs inicials (14 i 28 de juliol i 18 d’agost) i un d’extraordinari final el 15 de setembre.

Primer sorteig, dijous 14 de juliol, Premi Cel: paquet per a 2 persones que inclou circuit extrem al Costa Brava Parc d’Aventura, estada de cap de setmana a l’Hotel Planamar (AD) i mini golf i sopar gastronòmic a El Golfo Food & Drinks. El segon, dijous 28 de juliol, Premi Mar: paquet per a 2 persones d’estada cap de setmana a l’Hotel Aromar (AD), bateig de surf de rem gentilesa de Freeboard, sessió fotogràfica amb Nicole Gulau Photography (valorada en 230 euros) i menú gastronòmic Restaurant Marisqueria Xaco.

El tercer sorteig, dijous 18 d’agost, Premi Terra: nou vals de compra de 50 euros cadascun-450 euros globalment (Òptica Muralla, Agua Dulce, Teixits per a la llar, Charanga Top Top, Farmàcia Lisbona, Cantamañanas, Intersport, Myriam Shop i Òptica Sala), lot de productes de Verd&Fruit (valorat en 50 euros), còctel per a 4 persones al Manhattan Cocktail Bar; i per a 2 persones cap de setmana en bungalow al Càmping Valldaro, circuit extrem al Costa Brava Parc d’Aventura i menú gastrònom 60è aniversari al Restaurant Don Quijote. Dijous 15 de setembre, gran sorteig final Cel, Mar i Terra d’un cap de setmana VIP al municipi: vol en helicòpter, val regal de 100 euros de la Joieria Wesselton-25è Aniversari, ulleres de sol i val de 50 euros d’Òptica Gràcia, travessia en veler i càtering inclòs (3 hores), estada de cap de setmana a l’Hotel Costa Brava (AD), i menú degustació arran de mar al Restaurant Marisqueria M&B.

Els usuaris s’hi poden inscriure tantes vegades com butlletes hagin adquirit, i cada butlleta enregistrada dona dret a participar a tots els sortejos pendents de celebrar (excepte si ja ha estat premiada). El sortegi es farà mitjançant un generador de nombres automàtic amb gravació de vídeo en directe, i el resultat es publicarà l’endemà al lloc web i xarxes socials de l’ADEM. Una iniciativa amb els suport institucional de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.

Establiments adherits i identificats amb adhesius en els seus aparadors i entrades: Apartaments Goetten Mar; els restaurants M&M i Vora Ridaura; els hotels Bellrepòs, Bulevard, Costa Brava i La Terrassa; i els comerços Verd&Fruit, Alo-Alo, Amelie, Agua Dulce, Azulic, Blonda, Cantamañanas, Ceràmiques Mayolas, Charanga Top-Top, Chesco, Ek Onkar, Eurekakids, M. Carmen Alcántara Pérez, Frankie Kids, Freeboard, G2 Brands, Intersport, joieries Rodríguez i Wesselton; Kaotiko, Karma Flow, L’Altra Obssessione, Linia, Llibreria Susana G-94, Mami’s i Mami’s Kids; Marco Polo, Marina, Mavericks, Misako, Nasty de Plasty, Obssessione i Obssessione 2; les òptiques Platja d’Aro, Gràcia, Muralla i Sala; Reset London; les sabateries BO3 i Myriam; Stars, Teixits per a la llar, Top Gift, Triumph, Vintage 70, Zeppelin, Farmàcia Lisfarma, perfumeria Júlia i Nou Centre Júlia.

[ +info: https://adem.cat · @empresaris_platjadaro ]


 

Llegir 87 vegades